Ceramics Produkt og design (Interior design)

Skal du med til middag på den Franske Ambassade?

Sponsoreret

P I L L I V U Y T
200 år

I år fylder Pillivuyt 200 år, det er da helt utroligt ikk? I efteråret var jeg inviteret til Frankrig af Pillivuyt og her fik jeg hele den lange spændende historie fortalt. Jeg fik set fabrikken, mødt de dygtige arbejdere og fik den smukkeste rundtur i de gamle støvede gange, hvor der fra gulv til loft, var smukke kasserede produktprøver. Du kan læse om mit besøg og se billeder derfra lige her

Skal du med til middag?

Den 8. maj er jeg sammen med den øvrige presse inviteret til lækker fødselsdagsmiddag på den Franske Ambassade, og jeg har fået lov med dette indlæg at invitere en læser med ( det er en +1 invitation, så du må gerne tage en med). Jeg håber du vil med til middag og med mig og alle de andre, jeg vil glæde mig til at møde dig. Vi bliver forkælet med den lækreste middag i de smukkeste omgivelser. For at vinde denne invitation skal du finde nedestående billede på Pillivuyts instagram (den finder du hvis du klikker her, der kan du også læse, hvordan du vinder en invitation til denne skønne aften den 8. maj

Det er det her billede du skal kommentere på lige her 

I dag har jeg så dækket et bord med Pillivuyts klassiske Plissé stel, med de flotte nye tapasfade. Jeg har brugt fadene på en lidt anderledes måde, idet jeg har anvendt et pr. kuvert som en del af opdækningen. Fadene er perfekte til det lækre tapasbord, og kan placeres midt på bordet fuld af lækkerier. Det er perfekt i størrelsen og let at sende rundt om bordet. Jeg valgte det som en del af kuvert-opdækningen blot for at gøre noget andet og som inspiration til alternative måde at anvende fadet på.

Plissé er kendt for sine plisserede linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidlige støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Det er enkelt, elegant og klassisk og kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance. På trods af det elegante udtryk, valgte jeg en mere rustik opdækning, fordi jeg synes stellet egner så godt til dette også. På midten af bordet har jeg placeret den klassisk smukke suppeterrin fra Pillivuyt med løvehoveder som hanke.

Jeg håber vi ses♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply