Produkt og design (Interior design)

Fra maxi til midi

THE
K U B U S   F A M I L Y

I 1962 designede Mogens Lassen Kubusstagen til sig selv og familie og nære relationer. Senere blev stagen sat i produktion således, at du og jeg også kunne købe den flotte stage. Kubusstagen har for længst opnået status som designikon, og den findes i alle typer hjem. Med årene er der kommet flere familiemedlemmer til i Kubusfamilien sidst, men ikke mindst Kubusvasen Flora, som faktisk er designet af Mogens Lassens barnebarn Søren Lassen, som i dag ejer By Lassen. På den måde fører Søren Lassen familiens designarv videre og lader den udvikle sig, i den retning som Mogens Lassen i sin tid påbegyndte. På billedet herover ses hele kubus familien samlet.

Flora vasen er blevet taget helt overvældende godt imod hos Kubus-samlerne. I år har By Lassen lanceret en masse nyheder i serien, som f.eks. Flora som lille model med plads til en enkel blomst, Kubus bowl i en mini version samt en indsats til Kubusbowl, som gør det muligt at plante i den fine skål. Hele serien produceres i Danmark på Sørens Lassens fabrik, der liger i Holsterbro.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply