Kunst

Ny shop med kunstnerisk frihed

Kunstobjekter

stort rundt spejl placeret på gulvet og afspejler et hjørne af et rum med fotokunst på væggen
___

I jagten på konstant at fylde vores hjem med kunst, både på print, som malerier, skulpturer og kunstobjekter… alt sammen de små ting, der gør vores hjem til ‘vores’– et personligt hjem, som afspejler dem vi er eller dm vi gerne vil være. I jagten på dette, bliver der mere plads til små og store kunstnere og også de kunstnere, som øver sig eller som sætter en ære i at lave små “skæve” værker, der ikke umiddelbart er perfekte og som har lidt fejl… dem kan jeg godt lide.

ODEM ATELIER åbnede i år en shop for at skabe et grænseløst rum for kunstnere. Et rum hvor kunstnerne kan bruge øjeblikket til at udtrykke sig i, et sted hvor fejl opmuntres – Et kunstnerisk fristed med plads til fri leg. Initiativtageren og ejeren bag denne shop bor i Stockholm, han er fotograf og navnet er Nikodem Calczynski. Han tror på, at talentfulde individer skal gøre det, de gør bedst, være nysgerrige, eksperimentere og dyrke deres kunst.

Moodboard af forskellige kunstobjekter fra butikken Odem Atelier

 

Åbningen af ODEM ATELIER er perfekt timet, vi lever nemlig i en tid, hvor vi ser en stigende tendens til at modsætte os masseproduktion og i stedet investere i ting, der har en fortælling, udstråler individualitet og ting der er tidløse.

Jeg har kigget den fine shop i gennem, og jeg kan pege på en hel håndfuld af objekter, som jeg drømmer om hjemme hos mig. Kig med her

 


GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply