TIL VÆGGEN (Walls)

Fallen in love with Mark Ryden

Mark Ryden er en fantastisk kunstner, og jeg er fuldstændig forelsket i hans stemningsfulde universer. Mark Ryden tager mig med på en rejse, hvor det eventyrlige, barnlige og alligevel lidt uhyggelige møder hinanden i et smukt og stemningsfuldt univers, lidt ligesom i en drøm.
Jeg kan iagttage hvert maleri meget længe, og mange gange. Det er det jeg elsker allermest ved kunst, når jeg finder den der kunstner, som gør noget særligt for mig, giver mig oplevelser og bliver ved med at begejstre og glæde mig.

Her ser du et meget lille udpluk af Mark Rydens malerier. Hvis du kan lide hvad du ser, så besøg hans website her, der er masser at kunst i samme stil.

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden

Fallen in love with Mark Ryden
Artikel
Fallen in love with Mark Ryden
Beskrivelse
Mark Ryden er en fantastisk kunstner, og jeg er fuldstændig forelsket i hans stemningsfulde universer. Mark Ryden tager mig med på en rejse, hvor det eventyrlige, barnlige og alligevel
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply