DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Norm Architects Photography


Norm Architects Photography


Norm Architects er noget nær det hotteste danske design navn pt. -Det gæler både her hjemme og i udlandet. Den danske duo har designet møbler, viesuelle udtryk for masser af firmaer, indretning og så har de leveret lækre foto til magasiner som Elle Decoration, Kinfolk og Dwell. Den succesfulde designduo imponerer igen og igen med deres smukke æstetiske univers og jeg er FAN. Norm Architects Photography

Fotografi er et vigtigt redskab for Norm Architects. Det er gennem fotografiet de ser, oplever og får fornemmelsen af rum, form og sanser. De startede med at bruge foto i deres kommunikation til deres kunder, for at visualisere deres idéer. I dag er foto en del af de produkter, de tilbyder.

Norm Architects har lanceret et website med deres billeder – Et inspirationsunivers der får hjertet til at banke lidt hurtigere, hvis man som jeg, er vild med foto. Det er smukt, stemningsfuldt, æstetisk og jeg ville ønske man kunne købe dem. Det er Kunst!

Her får du et sneak peak fra deres nye site, men jeg vil anbefale, at du selv kigger forbi, og lader dig fordybe i det stille og stemningsfulde univers. Se det her

Norm Architects Photography Norm Architects Photography Norm Architects Photography Norm Architects Photography Norm Architects Photography Norm Architects Photography

Norm Architects Photography
Artikel
Norm Architects Photography
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply