Plakater

Dagens link går til L’Affiche Moderne, en fransk webshop som sælger fede billeder, illustratione, foto, collager og andre grafiske lækkerier til væggen. Der er rigtig mange interessante billeder på L’Affiche Moderne og man kan snildt finde noget, der passer ens egen stil, idet der er så mange forskellige kunstnere og udtryk. Særligt til børneværelset er det nogle virkelig skønne billeder. Jeg har valgt et lille udpluk som du kan se herunder, men gå endelig selv på opdagelse i de mange forskellige kunstners værker. l’affichemoderne.com

Plakater Plakater Plakater Plakater Plakater Plakater Plakater Plakater

 

Plakater
Artikel
Plakater
Beskrivelse
Dagens link går til L'Affiche Moderne, en fransk webshop som sælger fede billeder, illustratione, foto, collager og andre grafiske lækkerier til væggen. Der er rigtig
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Dejlige billeder! jeg elsker kunstplaketer.

    • Det gør vi også, tak for ros.

Leave a Comment

Email (will not be published)