Kunst af Siri Gindesgaard

I dag vil jeg præsentere dig for endnu et bekendtskab, jeg gjorde mig på messen i søndags. Jeg faldt pladask for en kunstner, og det er sådan en af de der forelskelser, jeg ikke rigtig kan komme mig over. Maleriet jeg har forelsket mig i, sidder fast i min bevidsthed, I ved som en sang man har på hjernen i dagevis, -og det fortæller mig, at jeg MÅ eje det maleri. Jeg er gået i gang med at spare sammen, så må vi håbe, at det ikke bliver solgt i mellemtiden!

Siri Gindesgaard bruger blæk og kul og akvarel. Hendes akvareller er feminine og rå, og det er det jeg rigtig godt kan lide ved Siri’s kunst. Billederne tegnet med blæk og kul er spændende, meget rå og passer rigtig godt ind blandt grafiske illustrationer og typografiske plakater.

Da jeg ikke er stor kunstkender og altid vælger med hjertet og mavefornemmelsen mht. kunst, kan jeg selvfølvfølgelig ikke spå om hendes fremtid, men for mig er hun et dejligt bekendtskab, som jeg gerne vil dele med jer.

Hvis man er en kreativ person, som gerne vil lære af Siri, så afholder hun kurser, som alle kan melde sig på. Læs mere på hendes hjemmeside og kig hendes værker igennem.

Her kommer et lille udvalg af hendes kunst, i blandt er mit drømmemaleri, jeg siger ikke hvilket et:-)

Kunst af Siri Gindesgaard

Kunst af Siri GindesgaardKunst af Siri Gindesgaard

Kunst af Siri Gindesgaard

Kunst af Siri Gindesgaard

Art by Siri Gindesgaard

Today I will introduce you to yet another acquaintance I made myself at the fair this weekend. I fell in love with an artist, and I can’t get over her art. The painting I’ve fallen in love, is stuck in my mind, you know like a song, you hear in your head for days.

The artist Siri Gindesgaard is definitely an artist, I will follow, and I really hope that one day her art will hang on my wall (and I know exactly which wall :-) Siri Gindesgaard uses ink and charcoal and watercolor. Her watercolors are feminine and rough, and that is what I really like about Siri’s art. The pictures drawn with ink and charcoal is exciting, very raw and fits very well into graphic illustrations and typographic posters. I’m not great art connoisseur and I always choose with the heart and gut feeling in terms of art, so I can’t predict her future, but for me she is a lovely acquaintance, whom I’d like to share with you. Read more at her website.

The pictures in this post, is a small selection of her art, including the painting I’m in love with and I’m not saying which one

Kunst af Siri Gindesgaard
Artikel
Kunst af Siri Gindesgaard
Beskrivelse
I dag vil jeg præsentere dig for endnu et bekendtskab, jeg gjorde mig på messen i søndags. Jeg faldt pladask for en kunstner, og det er sådan
Forfatter
Boligcious

12 Comment

 1. Tror du vil være vild med ham her så: http://www.matsgustafson.org
  Dog nok lidt i den lidt mere pricy ende vil jeg tro…men flot er det.

 2. …og Cathrine Raben Davidsen…

 3. Smukt!

 4. Så håber jeg ikke dit drømme maleri, er det jeg købte på messen i søndags;) For det er iblandt dine billeder. Jeg faldt nemlig også pladask for Siri’s billeder..

  God søndag:0)
  Løkke

  • Gisp…. Hvilket et købte du? :-)

   • Den smukke pige med neon farvet bund. Nr 4 oppefra…

    • Jamen Kære Løkke, vi to har helt samme smag, det var nemlig mit drømmebillede, av det gør ondt, men okay, det har jeg virkelig lært noget af! man skal sgu slå til med det samme, og ikke fedte rundt i det, når det gælder kunst! Nu er det ikke længere mit drømmebillede, men dit, og kæmpe tilykke med det, nu er det dit drømmebillede. Pas godt på hende, og husk at hvis du en dag ikke elsker hende mere, måske bliver i uvenner, eller du møder en fyr som ikke kan li’ hende, så ringer du bare til mig, så skal jeg nok tage mig af hende.
     Kh. Malene

 5. Du kan tro, jeg nok skal passe godt på hende Malene… hele familien er vilde med hende. Håber du snart finder dit drømmebilled. Og sorry…
  Løkke

 6. Jeg kan også godt li hendes stil. Og er så heldig at skulle deltage i et af hendes kurser i september :-)

Leave a Comment

Email (will not be published)