BLANDEDE BOLCHER TIL VÆGGEN (Walls)

Læs om konceptet: ARTFAMILY

ARTFAMILY er et forholdsvist nyt koncept, som henvender sig til alle med interesse for kunst, og alle som gerne vil støtte op om nye upcomming kunstnere. Hos ARTFAMILY kan man erhverve sig sit eget kunstværk fra en af de mange spændende kunstere, som er repræsenteret i webshoppen. Du vælger selv, om du vil have dit kunstværk på lærred eller print, der er også en række størrelser at vælge mellem . Vælger du print kan du yderligere vælge mellem tre forskellig slags finish.Ved bestilling af lærred kan du også tilvælge en svæveramme. Priserne er fra 250 kr.

 ARTFAMILY har noget for en hver smag, både til børn, barnlige sjæle, romantikeren, minimalisten, den farverige og den grafisk interesserede.
Jeg kunne godt finde en masse fede prints til mit hjem, eller måske en perfekt julegave?

Herunder ser du et lille udvalg. Jeg har prøvet at finde så mange forskellige typer som muligt, så der er lidt til en hver smag, men gør mig en tjeneste og kig forbil Artfamily.dk der er virkelig mange fede værker, som er værd at se.

Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY Læs om konceptet: ARTFAMILY

 

Læs om konceptet: ARTFAMILY
Artikel
Læs om konceptet: ARTFAMILY
Beskrivelse
ARTFAMILY er et forholdsvist nyt koncept, som henvender sig til alle med interesse for kunst, og alle som gerne vil støtte op om nye upcomming kunstnere. Hos ARTFAMILY kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply