Dagens poster – I Moustache You a Question

Overskægget er mere populært end nogensinde og hvorfor ikke, det fungerer jo rigtig lækkert ind i den sort/hvide grafiske stil som er så populær. Samtidig er der noget nostagisk over et ‘cykelstyr-overskæg’, Charles Chaplin har sat sit spor på dette århundrede, selv stumfilmen er hottere en hot og det er overskægget altså også.

Som hyldest til overskægget præsenterer jeg hermed dagens plakat. Plakaten fås i flere størrelser fra 9″x8″ – 26″x22″ Læs mere her

Dagens poster - I Moustache You a Question

English:

As a tribute to the mustache, I present today’s poster.

The mustache is more popular than ever and why not, it fits so good with the black and white graphic trend, that is so popular right now. There is also something nostagic about this specific type of mustache. ‘Charles Chaplin has left his mark on this century, even silent movies are hotter than hot

The poster is available in several sizes from 9 “x8” – 26 “x22” Read more here
Dagens poster – I Moustache You a Question
Artikel
Dagens poster – I Moustache You a Question
Beskrivelse
Overskægget er mere populært end nogensinde og hvorfor ikke, det fungerer jo rigtig lækkert ind i den sort/hvide grafiske stil som er så populær. Samtidig
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. præcist, der er mange gode finurlighede med MOVEMBER-looket: se med her, som kommer du videre til nogle af de andre indlæg om Movember-skæg: http://designlacamara.blogspot.com/2012/02/diy-freestyle-broderi-moustache.html

Leave a Comment

Email (will not be published)