DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Galore Urban Art Festival 2013 – Dagens Poster

I går åbnede GALORE 2013 Urban Art Festival – en festival som strækker sig over 3 dage (15-17-2013), og som jeg helt sikkert skal lægge vejen forbi. Det er primært streetart, grafitti kunstnere som du kan opleve. Kig forbi og se de mange dygtige kunstnere, når de arbejder og skaber kunst i gadens rum. Galore – Urban Art Festival foregår på Toftegårdsplads og Valby Kulturhus.

Jeg har lovet at besøge “We are Related” og her glæder jeg mig særligt til at hilse på Jakob Tolstrup, som bl.a. står bag dagens poster.

Galore Urban Art Festival 2013 - Dagens Poster

GALORE 2013 Urban Art Festival opened yesterday and continues the next 3 days (August 15 -17 – 2013). It’s mainly street art – graffiti artists you can experience at this art event. Drop by and see the many talented artists as they work and create art in the streets, it’s gonna be awesome!. Galore – Urban Art Festival takes place at Toftegårds Square and Valby Culture. I will definitely stop by!

I promised to visit “We are Related” and I am particularly pleased to meet Jakob Tolstrup, who has illustrated Day Poster.

 

 

Galore Urban Art Festival 2013 – Dagens Poster
Artikel
Galore Urban Art Festival 2013 – Dagens Poster
Beskrivelse
I går åbnede GALORE 2013 Urban Art Festival - en festival som strækker sig over 3 dage (15-17-2013), og som jeg helt sikkert skal lægge vejen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply