KIDS Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

5 must haves – waaauuuw

Jeg har fundet 5 must haves til jer, håber at i kan bruge mindst en af dem

 

Sig det med kopper
Design Letters har gjort det igen, denne gang i selskab med selveste Arne Jacopsen. Det er nemlig Arne Jacobsen der står bag Typografien. Kopperne kan stables i ordspil, hilsner til dine gæster eller statements. Jeg kan virkelig godt lide designet, det er elegant og grafisk flot, og så elsker jeg idéen med, at man kan stave med dem.
Kopperne kan købes hos Desigdelicatessen.dk – prisen ligger på 119,00 kr.

5 must haves - waaauuuw 5 must haves - waaauuuw5 must haves - waaauuuw

Designer lækker gyngehest
Denne usædvanlige gyngehest hedder Rocker og er designet af Richard Lapert. Jeg synes, at den er smuk, jeg elsker når man kombinere naturmaterialer med plastik og formerne er bløde og runde. Den timeglasformede krop er fremstillet af 100% PE, der er genbrugeligt og mederne er i egetræ.

Uden tvivl et møbel der ville være meget velkommen i min stue. Kan købes på Designdelicatessen.dk –   pris 4895,00 kr.

5 must haves - waaauuuw

Need More – Think Twice Cratures
Disse skønne sparebøsser er designet af Meyer Lavigne. De er egentlig designet til voksne med budskabet om at tænke sig godt om, inden man bruger penge og kun købe det man virkelig ønsker. Derfor er der også kun én åbning, således at man bliver nødt til at smadre sparebøssen for at få sin opsparing (men mon ikke den kan klares med det gode gamle neglefilstrick).

Læs mere på Craftscollection.dk

5 must haves - waaauuuw5 must haves - waaauuuw

Granny
Skamlen her er designet af Jonas Klein, som en hyldest til vores bedsteforældre. Den ligner en typisk gammel malkeskammel. Med Jonas Kleins æstetiske sans har han bragt den fint ind i det 21’ende århundrede. De tre ben er ikke blot forskellige i farverne, men de er også drejet forskelligt, en rigtig fin detalje. Jeg synes den er meget charmerende. Jeg er så heldig at ligge inde med min oldemors gamle malkeskammel, og den skal da have en tur med forskellige farver på hvert ben. Er man ikke til de forskelligfarvede ben, fås den også i træ
Læs mere på Supershape.org

5 must haves - waaauuuw

Sjatter Platter fra dejlige Claydies
Jeg er meget begejstret for Claydies. Jeg synes de er geniale, og det dokumenterer jeg hermed, ved at vise jer denne nyfortolkning af den gammeldags platte.
Godt tænkt, en kaffekop med underkop hænges op på væggen, og det sjove lille twist i designet er, at det er som om nogen har drukket af koppen og den resterende sjat er løbet ud. Meget dekorativ men også humoristisk og køn. Platten er ved at blive sat i produktion via Khäler.
Vil du lære Claydies bedre at kende så besøg claydies.dk

5 must haves - waaauuuw5 must haves - waaauuuw5 must haves - waaauuuw

5 must haves – waaauuuw
Artikel
5 must haves – waaauuuw
Beskrivelse
Jeg har fundet 5 must haves til jer, håber at i kan bruge mindst en af dem   Sig det med kopper Design Letters har gjort det igen, denne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rikke Liva
  september 29, 2011 at 14:00

  Fedt!!! Jeg elsker også platterne og synes bestemt også at bogstavkopperne er cool. Tak for inspirerende updates!

 • Reply
  Haniel Helena Møller
  september 30, 2011 at 06:06

  jeg er helt vild med sparebøsserne, og genialt at man kan pifte en skammel op med forskellige farver ben – noget alle kan gøre også ser det jo fedt ud!

  • Reply
   Boligcious
   september 30, 2011 at 08:50

   Ja, ned til Flügger og køb tre farveprøver til 25,- kr pr stk. og så i gang. Tak for positivitet. God weekend!

Leave a Reply