Entré -(HALLWAY)

6 flotte til frakken i entréen

Den her tid på året sætter virkelig entréen under pres! Vi har i den grad brug for knager til overtøjet, og jeg har fundet 7 ret forskellige og super flotte bud flotte knager, stumtjenere og andre løsninger. Jeg siger ikke, at det er de mest geniale og rummelige løsninger, jeg har samlet i dette blogindlæg, men flotte det er de, og altså man jo bare købe flere … 😉

Den skulpturelle og pladsbesparende
PUJO COAT RACK fra Ferm Living kan måske ikke rumme mange jakke, men hænger man tre, fire eller fem på stribe i den lange, smalle entré, får man fint med plads til jakker, og så vil det simpelthen væres så flot, særligt hvis du maler væggen i en lækker farve.

Den elegante og galante vintage stumtjener/knagerække
LEAN ON ME hedder dette fantastisk, smukke entrémøbel fra UMAGE. Lean on me byder på mange muligheder. Her kan du “parkere” paraplyen, skoene, frakken og småting som vanter og huer i den lækre læderlomme. Meget veltænkt design

En minimalistisk, nordisk skønhed
TURN COAT STAND er fra Skagerak og den har ikke været helt let at producere. Jeg ved, at det har taget lang tid blot at finde en måde at dreje træet så flot på. Meget fint og skulpturelt entrémøbel i lyst nordisk look.

Praktisk, kvadratisk, god
By Lassens entrémøbler giver utrolig mange muligheder for funktionelle løsninger i entréen. Her er tale om design, der alrig går af mode, det er klassisk og flot design med løsninger, der kan udvides og udvikles på gennem tiden, lige meget hvor mange man bliver i familien.

2 fluer med et flot smæk
Spejle til to personer og knager i et ophæng. Denne knagerække fra Nordal fylder ikke meget i entréen, og så er den flot og dekorativ… særligt med når du kigger i spejlbilledet 😉

Moderne Moodboard
Roon & Rahn har designet MOODBOARD som fås i flere størrelser og træsorter. Denne knagerække er ultimativt godt udtænkt, fordi den også kan bruges til så meget andet. Hvis den ikke lige skal holde på jakker, tørklæder og frakker i entréen, ja så kan den altså også holde på nøglerne, solbrillerne, guitaren, høretelefonerne m.m. Flyt selv rundt på de små pinde og få den plads, der opfylder dine behov.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply