Køkkenet (Kitchen)

GUL dag

Så kom vi til farven GUL . Til jer som ikke har fulgt med, så har hver dag i denne uge en farve her på Boligcious, og i dag er det altså gul.
Gul er en hot farve i indretningen lige nu, og der findes rigtig meget fint interiør. Gul kan være mange farver, den kan være kold, varm, pastel og dyster. Jeg tror på, at denne farvetrend forsætter ind i efteråret, hvor tonen bare bliver varmer og mere karry agtig. Lige nu er jeg vild med pastel gul, og den går fx. rigtig godt til grå, som er dagens farve i morgen.

Her kommer et par eksempler på, hvordan gul fungerer og hvilken stemning du opnår med gul i indretningen. Hvis du vil se mere gul indretning så tjek også mit indlæg ‘Forårsstemning hos Boligcious’

Source: Sköna hem

Today is YELLOW

To you who haven’t followed Boligcious the last couple of days, I can inform you, that we have given every day a color this week, and today it’s yellow.
Yellow is a hot color in the interior design right now.
Yellow can be many colors, it can be cold, warm, pastel and gloomy. I believe that this color trend continues into the autumn, where the tone just gets warmer and more curry-like. Right now I love the pastel yellow, and it goes for example really good with grey, which is today’s color in the morning.

Here are a few examples of how the yellow works in a home.

For more yellow decor: http://boligcious.com/2012/03/09/forarsstemning-hos-boligcious/

Artikel
GUL dag
Beskrivelse
Så kom vi til farven GUL . Til jer som ikke har fulgt med, så har hver dag i denne uge en farve her på Boligcious, og i dag er det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply