Køkkenet (Kitchen) Uncategorized

Hack dig til et lækkert designerkøkken

Jeg har et Ikea køkken hjemme – et hvidt Ikea køkken, det er der med garanti mange af jer der også har. Jeg har haft køkkenet i 10 år ca. og det fungerer fuldstændig upåklageligt – jeg er glad for mit køkken, men… ja der er nemlig et MEN, for jeg er nemlig typen, der helst ikke gider at være ligesom alle de andre, og det er man jo lidt, når man vælger et 100% Ikea køkken som jeg har gjort. Misforstå mig ikke, det er et super fint køkken og man kan jo sætte helt sit præg i forhold til valg af fliser på sine vægge, eller en lækker vægfarve og også det nips man nu har stående fremme – alt sammen det der er med til at skabe hygge. Når det så er sagt, så gad jeg da godt have et lækkert designer-køkken. Et køkken med lækre farvede låger, måske endda låger i forskellige farver.

 

Herover kan du se mit køkken – Foto af Mia Mortensen

Designerkøkkener er dyre, det er Ikeas ikke og jeg så engang en program i fjernsynet, hvor man testede køkkener også Ikea køkkener. Kunne disse billige køkkener leve op til de dyre køkkener i kvalitet og det kunne de faktisk, måske ikke hvis vi går hen og snakker Boffi køkkener, her er vi altså ovre i den ultimative drøm som de færreste af os har inden for rækkevidde. Værten i det her TV program endte med at proklamere, at hvis man ikke havde over 200.000 kr. til et nyt køkken, så var der ingen undskyldning for ikke at vælge det billige Ikea køkken, for det levede op til kvaliteten – her må jeg samtykke, for jeg har ikke haft noget at brokke mig over de sidste 10 år. Jeg står nu med et 10 år gammelt køkken og det fungere så fint, men jeg er lidt træt de hvide standard låger, og hvad gør man så? Jo man tager fat i f.eks. &Shufl, som ‘Hacker’ Ikea køkkener!

&Shufl laver smukke låger i et bredt lækkert farveudvalg – du customizer fuldstændig selv! Så her er altså mulighed for enten at opdatere dig nuværende Ikea køkken, og forvandle det til et “nyt” køkken med lækker designer-finish eller måske står du og skal have nyt køkken, og ja så kan det altså også betale sig at købe køkkenet i Ikea, dog uden låger og bordplade, for dem bestiller du selvfølgelig hos &Shufl! Se nu bare her

Personligt er jeg ret hooked på muligheden for at blande farverne og ja, når min yndlingsfarve nu er blå, så skal det da klart være noget a la det her:

Hack dig til et lækkert designerkøkken
Artikel
Hack dig til et lækkert designerkøkken
Beskrivelse
Jeg har et Ikea køkken hjemme – et hvidt Ikea køkken, det er der med garanti mange af jer der også har. Jeg har haft køkkenet i 10 å
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply