Entré -(HALLWAY) RUM OG INDRETNING Soveværelse (Bedroom)

Out of sight, out of mind…

Indlægget er sponsoreret af ELFA – ord og holdninger er frit fra leveren af mig!spareroom3

Jeg er fan af opbevaringsløsning, som i BIG TIME fan! Det startede nok allerede da jeg flyttede hjemmefra i en 1-værelses lejlighed på Nørrebro. Lejligheden var et rum, et stort rum, hvor alle mine møbler kunne stå uden at rummet føltes proppet – det var virkelig en rummelig lejlighed, men det med skabsplads, det manglede der, og det mangler der altid. Et klædeskab i det store rum det gad jeg bare ikke, fordi rummet også agerede stue og spisestue og klædeskabe er sjældent særlig spændende. I dag bor jeg i et lille hus med skrå vægge og jeg er stadig udfordret på opbevaringsplads.

ELFA er specialister, når det gælder opbevaring og gode, PÆNE løsninger. Når jeg ser den orden deres skabs-løsninger tilbyder bliver jeg nærmest ekstatisk. Jeg kan godt nok godt virke lidt OCD-agtig, når jeg står foran skabe og skuffer med masser af muligheder, så får jeg ekstrem lyst til at organisere og sætte på plads. Selv kunne jeg virkelig godt drømme om en ELFA løsning, mit klædeskab rummer langt fra disse mange muligheder.

elfa-linear-mimic-800px

Udover at designe en perfekt “indmad” er ELFA også meget fokuserede på at designe flotte skabslåger, som diskret og elegant passer smukt ind alle steder.

Out of sight, out of mind. Muligheden for at lukke døren til sin opbevaring skaber en følelse af ro og orden i hjemmet – det er hele grundidéen med ELFAS nyeste kollektion. Skydedørene er geniale fordi de ikke optager plads ud i rummet, og så er de prydet med diskrete og underspillede taktile, mønstre der skaber et flot og grafisk udtryk. Faktisk kan man også bruge skydedørene som rumdeler, og derfor er mønstret præget på begge sider. En anden ting, der er lidt cool ved ELFAs skabe er, at de er rammeløse og det letter det visuelle udtryk, så skabene ikke virker som store tunge klodser.

elfa-linear-gravity-800px

Kollektionen hedder ‘Linear’ og er designet af den svenske designer Hanna Werning. Hanna har i sit design eksperimenteret med lys og skygger fra ELFAs klassiske opbevaringssystemer. Der findes fire forskellige mønstre i kollektionen. Se processen og designerens tanker bag i filmen HER.

elfa-linear-flow-800px

Tjek ELFA her – og hvis du klikker her kommer du til deres lækre inspirationsunivers

Out of sight, out of mind…
Artikel
Out of sight, out of mind…
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af ELFA – ord og holdninger er frit fra leveren af mig! Jeg er fan af opbevaringsløsning, som i BIG TIME fan! Det startede nok allerede
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply