Entré -(HALLWAY)

Det perfekte entrémøbel!

Jeg ved ikke med jer, men hos mig er jeg ALTID stærkt udfordret, når det gæler opbevaring i entréen. Med to unger hvoraf den ene ligesom sin mor er svært glad for sko og jakker, og en anden unge der stadig er i flyverdragtalderen, så er min lille entré altid under max pres. For mig er det vigtigt at det er rart at åbne døren til en pæn og ryddelig entré… det sker bare utrolig sjældent.

Kommoden ADORN fra Montana er lidt genial synes jeg. Den fylder ikke meget men rummer en del. Med dens smalle top kan den passe ind i selv de mest kringlede entréer og så giver den også plads til et sted at lægge nøgler og nips. Den fås i et udvalg af lækre farver, jeg kan egentlig godt lide den sarte gule her!

ADORN måler: H 117,6 cm / B 69,6 cm / D20/38 cm. Den koster 7.916 kr.

Nå ja…. Montana laver faktisk også et nøgleskab som er ret fint. Jeg selv har en nøglebræt hængende og det er en kæmpe hjælp, for så går jeg ikke rundt og leder efter mine nøgler konstant. Skabet hedder UNLOCK og her kan du have husnøglerne, cykelnøgler, sommerhusnøgler osv.

Det perfekte entrémøbel!
Artikel
Det perfekte entrémøbel!
Beskrivelse
Jeg ved ikke med jer, men hos mig er jeg ALTID stærkt udfordret, når det gæler opbevaring i entréen. Med to unger hvoraf den ene ligesom
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply