RUM OG INDRETNING

Sådan kan du også male dit hjem!

ET MALERPROJEKT HOS
EMIL THORUP
for Dyryp

Igen i år blev vi hyret til at lave alle billederne for Dyrup til deres 2019 katalog og ‘Årets farve’ 2019. Årets farve kan du se i mit tidligere indlæg her. Det er en stor opgave som kræver utrolig meget planlægning. Først skal vi finde en location og det er faktisk noget af en udfordring, idet vi jo skal have lov at male et hjem i de farver, vi bestemmer. I år fik vi lov at male hos Emil Thorup, og det gjorde det ret let, for Emil er med på den værste, og så bor han fantastisk lækkert. På billedet herover ser du et skud fra stuen ind i køkkenet. Den flotte blålige farve i stuen hedder ‘Underground Lake’. Indersiden af stolperne har jeg fået malet med en terrakotta-agtig farve som hedder ‘Vinter Spice’. 

Selve køkkenalrummet er malet i en fantastisk modig og lækker farve som Dyrup kalder: ‘Cinnamon Diamond’. Når vi laver billederne til Dyrups katalog arbejder vi ud fra 4 kategorier med ca 8 nye farver i hver. Det gælder om at få repræsenteret så mange farver fra kategorien som muligt, samtidig med, at der er en sammenhæng og lækker inspiration i billedet. Vi valgte at male et spisebord i en lyst grå farve, der på Dyrups nye farvekort hedder: ‘Elusion’. Vi designede et mønster som vi fik malet på bordet og jeg synes simpelthen at det blev så flot…

Farverne på bordet hedder: ‘Cinnamon Diamond’ (den samme som på væggen), ‘Muted Copper’ er navnet på den dybe brændte terrakotta farve og den blå farve hedder ‘Sea Captain’. Vi har valgte at sætte Warm Nordics ‘Gesture’ stol til bordet fordi den i farverne passer perfekt ind.

Der er en regel, når vi laver Dyrups katalog til det nye farvekort og den er ret simpel, ‘Årets Farve’, skal repræsenteres i alle 4 farvekategorier. Her er den  repræsenteret i et 3D kunstværk på væggen (den grønne farve hedder: ‘Quit Clearing’). Jeg fik arkitekt og kunstner Louise Haugaard også kendt som ‘A Mile in the Woods’ til at lave det flotte værk og male det i ‘Årets farve’.

Billedet herover er også et eksempel på, hvordan vi prøver at involvere så mange farver fra kategorien som muligt i et close up billede. Her har vi brugt Louise Roes skåle som vi har monteret på væggen. De repræsentere alle en farve fra Dyrups farvekort, ligesom staburetten fra Warm Nordic skal repræsentere ‘Årets Farve’. Hvis du vil se hvordan vi løste opgaven for Dyrup i 2018 så kan du finde klikke her og du finder også et indlæg her og her

Foto: Inhouse Fotografi  / Styling og idéudvikling: Malene Marie Møller og Camilla Høeg fra HØEG+MØLLER

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply