Køkkenet (Kitchen)

TA-DA…. Årets farve 2018 er….

 

B L A C K   F L A M E

Et køkken malet blåt i årets farve fra Dyrup 'Black Flame'

Ifølge Dyrup er dette årets farve 2018 – ‘Black Flame’ hedder den lækre stemningsfulde blå farve. Vi har lavet Dyrups billeder for 2018 og det er altså ikke bare lige ;-). Normalt når vi styler billeder til interior-branchen er det knapt så omstændigt som det er, når man har med et malerfirma at gøre. Først skal årets farve have en lokation for sig selv (vi fotograferede i 4 dage på tre forskellige lokationer som alle skulle males), for udover årets farve er der jo også et helt nyt farvekort der gælder for 2018. Dette farvekort er nøje sammensat af dygtige medarbejdere og trendforskere fra alle lande. De sidder sammen i flere dage i USA og bliver enige. Det er en stor workhop og til hver farvekategori skal der tænkes en hovedoverskrift og skabes en hel historie ud fra hver ( der er hele fem kategorier i alt). Det var meget spændende at være en del af – hvem havde forestillet sig at det var så omstændigt?

Smukt kuøkken med blå vægge og skabe, messing greb og armatur og fine messing pendler og køkkenbordet

Vi fotograferede og stylede som skrevet på 3 forskellige lokationer og til årets farve valgte vi dette fine køkken, som netop var blevet bygget i et lille charmerende kolonihavehus i Birkerød. Den blå farve er perfekt til tidens materiale-tendenser som messing og terrakotta. Hvad synes du om årets farve?

Her ses hjørnet af et køkkenbord med en fin terrakotta tekande og kopper fra SkagerakEt udsnit af et køkken med blå vægge og skabslåger i samme farve. PÅ hylderne står terrakotta kopper, kander og skåle. Op af væggen et organisk skærebræt.

Sytling: os hos HØEG+MØLLER / Foto: Inhouse Fotografi

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply