D.I.Y.

DIY: Giv hjemmekontoret mere sammenhæng.

D.I.Y.

HJEMMEKONTORET

Vi har leget lidt med Dyrup i forbindelse med deres nyeste katalog, som vi har lavet alle billederne til. Her er en fin idé som jeg vil give videre til dig i dag. Du kan bruge den til hjemmekontoret, eller på børne- eller teenagerværelset.

Mal skrivebordet i en yndlingsfarve og mal et felt på væggen samme farve, det skaber sammenhæng og ro omkring kontorpladsen. Du kan vælge at male feltet på væggen med magnetmaling, før du maler med farven, og på den måde har du en magnetisk opslagstavle. Du kan også undlade og blot male væggen og evt. bruge washi-tape eller tegnestifter til ophæng af huskenoter, tegninger og postkort. Alternativt kan du også lade feltet så tomt og lade det flyde sammen med bordet som et integreret møbel. Vi malede stolen i en kontrast farve, men man kunne også vælge at male den samme farve som bord og væg for et lidt mere roligt udtryk. 

Styling af HØEG+MØLLER for Dyrup, foto af Inhouse Fotografi

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Oliver
    marts 23, 2020 at 16:56

    God inspiration og det er ret vildt hvor stor en forskel man kan gøre, ved blot nogle enkelte justeringer og forbedringer. For der er ingen tvivl om at hjemmekontoret er afgørende for ens motivation, så det er bestemt værd at bruge tid på. Det kan jo ordnes over en weekend.

Leave a Reply