INTERIØR Vi tester

Stor lyd, pæn indpakning og så i min stue

Indlægget er sponsoreret af Samsung. Styling, foto og holdninger er af mig!

Jeg tester højtalere, og jeg tester simpelthen tre på en gang. De er helt ens og kan spille smukt hver for sig, og så kan de løfte taget (næsten), når de står samlet i et rum – Total surround sound fornemmelse! Højtalerne tester jeg for Samsung og går under navnet WAM R3.
Samsung har skabt en stilren og flot højtaler, der med sit enkle design er ret diskret, men lyden, ja den er altså ikke diskret. Jeg modtog højtalerne til test forleden dag, så jeg har ikke testet dem så længe, dog nok til, at jeg har fået en ret så positiv oplevelse

 

 

I dette indlæg vil jeg fokusere på designet og et par features som jeg synes er ret cool. I næste indlæg kommer jeg mere ind på lyden og fordelene ved at have flere WAM højtalere i mit hjem.
WAM R3 er cylinderformet og spiller 360 grader rundt, det er ret genialt og gør højtaleren meget fleksibel i indretningen. For en designnørd som jeg, der lever af at bo fint og inspirere mine følgere til god indretning, er det selvsagt, at god lyd alene ikke kan gøre det. Designet betyder ret meget for mig og en højtaler skal i min verden være diskret i designudtrykket, så den kan indgå i indretningen på en smuk måde, og det kan WAM R3 synes jeg.

 

WAM R3 er trådløs og kan både køre på Wi-Fi og Bluetooth. Der er selvfølgelig lavet en gratis app til Samsungs lydsystem den er super nem og kan let kobles op til flere populære musiktjenester.
På toppen af højtaleren sidder et næsten usynligt betjeningspanel, der ved let berøring kan ’mute’ højtaleren eller alle tre på en gang. Derudover kan man med et swipe skifte til næste nummer på sin spilleliste. Let og smart og helt naturligt til os, der er vant til daglig brug af tablets og smartphones.

Jeg glæder mig til at teste videre og fortælle dig om mine erfaringer med Samsungs Wireless Multirum Højtalere fås i tre størrelser, R1 (fås i sort og lys), R3 (fås i sort og lys), og R5 (fås i sort).
Jeg glæder mig til at teste videre og fortælle dig om mine erfaringer med WAM R3 i mit næste blogindlæg – Læs med Lørdag den 27. Maj.


Indlægget er sponsoreret af Samsung. Styling, foto og holdninger er af mig!

Stor lyd, pæn indpakning og så i min stue
Artikel
Stor lyd, pæn indpakning og så i min stue
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Samsung. Styling, foto og holdninger er af mig! Jeg tester højtalere, og jeg tester simpelthen tre på en gang. De er helt ens og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply