Badeværelset -(Bathrooms)

6 unikke badeværelser

Selv drømmer jeg om et lækkert badeværelse med masser af plads, følelsen af wellness, men altså ikke et klinisk og stereotypt badeværelse, det må altså godt have lidt kant, lidt oplevelseselementer…  sådan lidt WAUW-effekter! Det skal være et rum jeg kan lide at være i, jeg kunne f.eks. godt finde på at bringe ting ind i rummet, som man normalt ville placere i stuen eller soveværelset… –for hvem siger, at man ikke kan have en smuk bordlampe stående ved siden af håndvasken, eller en lysekrone i badeværelsesloftet…. eller hvis der er plads, hvorfor så ikke en daybed på gulvet… et gulvtæppe… der er masser af muligheder, man skal ikke lade sig begrænse, slet ikke hvis man har et stort badeværelse.

Her får du 6 badeværelser med hver sit særpræg – masser af Wauw-effekt og meget kreative løsninger. Jeg siger ikke, at disse rum afspejler, hvordan mit drømme badeværelse ser ud, men hatten af for at tænke ud af boksen. –Meget, meget inspirerende.

Råt og rustikt, mørkt badeværelse… Tjek lige hvordan toilettet er blevet integreret i bænken…. smart!

Jeg er faktisk ret vild med idéen her, det er lidt genialt. Gulvet og halvdelen af væggen er malet sort og på den måde smelter de sammen, det giver en ret flot effekt, af dybde, usynlige hjørner og meget højere til loftet.

Paller er efterhånden blevet et element, man bygger DIY møbler af i diverse danske hjem, jeg har dog aldrig set denne løsning før.
Ret cool fundet på og sikkert meget billigt… om man så er til paller eller ej!

Frækt og modigt! Bag rå, armerede glasvægge gemmer sig denne lille vintageperle. Et gammelt farverigt vintagetapet i et badeværelse er en skøn og modig løsning (jeg har faktisk selv gjort noget lignende engang og det var ret cool). Samspillet mellem de feminine vintagedetaljer og den rå glasvæg fungerer super frækt hvis du spørger mig.

Her har vi et badeværelse der oser af art deco. Elegant vintage i en farvepalette som er så delikat, at jeg øjeblikkelig får lyst til lækre desserter!
Meget fint rum, lige til at spise…

Charmerende…, meget, meget charmerende rustikt badeværelse. Hulefornemmelsen i det mørkerum her kan jeg egentlig ret godt lide.

KILDER:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

6 unikke badeværelser
Artikel
6 unikke badeværelser
Beskrivelse
Selv drømmer jeg om et lækkert badeværelse med masser af plads, følelsen af wellness, men altså ikke et klinisk og stereotypt badeværelse, det må altså
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply