Badeværelset -(Bathrooms) Vi tester

Spar på vandet

Sammen med 5 andre europæiske bloggere er jeg en del af en stor kampagne for Oras. I dette forløb er jeg virkelig blevet overrasket over, hvor meget vandspild vi mennesker producerer årligt. Åhhh jeg ved godt, at indlægget her virker enormt kedeligt, men det er faktisk ret interessant, og man lærer meget af det. Jeg håber du holder ved, jeg har gjort mig meget umage med at gøre det kort, kontant og spændende, og forhåbentlig føler du dig oplyst, når du når til bunds i mit indlæg. Det er vigtig viden, du får her 🙂

Spar på vandet

Jeg har fået installeret en elegant og vandbesparende vandehane, du kan se den hjemme hos mig her. Vandhanen med det smukke navn IL BAGNO er designet af Rodrigo Torres fra Alessi til Oras. Vandhanen reducerer energi- og vandforbruget med helt op til 18.000 liter årligt hos en privat hustand. Det er jo en kæmpe besparelse for miljøet. En gennemsnitsdansker bruger 107 liter vand om dagen! HUNDREDESYV liter … det er jo helt vildt.

Spar på vandet

Forud for designet af IL BAGNO Alessi Sense by Oras ligger en undersøgelse, som Oras foretog i samarbejde med Carbon Neutral Kommune (CANEMU), der forvaltes af det finske Envirioment Institute. Undersøgelsen startede i 2009, hvor 10 finske hustande fik overvåget deres vandforbrug i et år.
Et års overvågning med Oras økologiske og berøringsfri vandhaner, samt termostatiske vandhaner i badet og en udskiftning af bruserne – (den eksisterende håndbruser erstattet med vand-og energibesparende testvindende åndbruser Oras Natura. Dens øko-knap reducerer flowet med 50%)
Køkkenet blev også optimeret således, at al vand kom fra energi- og vandbesparende haner. Målet var at reducere
vand- og energiforbruget i hjemmene ved hjælp af en økologisk og brugervenlig vandhane uden at gå på kompromis med familiens komfort.

 


Vidste du at: flere undersøgelser viser at termostatiske vandhaner forbruger op til 30% mindre vand?


Siden begyndelsen af ​​overvågningen mellem juli 2009 og foråret 2012 er vandforbruget hos familierne reduceret betydeligt. Pr lejlighed er vandforbruget faldet i gennemsnit næsten 18 000 liter om året.

Testfamilierne var meget positive over projektet. De fandt de berøringsfrie armaturer lette at bruge og
praktisk i deres hverdag. Ingen af familierne ønskede at gå tilbage til deres “gamle” løsninger efterfølgende.

 

Spar på vandet

Indlægget er sponsoret af Oras, skrevet af mig personligt. Jeg har sagt ja til denne kampagne, fordi jeg hylder firmaer, der GØR noget for at passe på vores miljø. Firmaer, der gør det lettere for os som kunder at tage produktet til os fordi funktion og design går op i en højere enhed. Det ligger mig meget på sinde at støtte op om den slags initiativer, og det har været en fornøjelse at bringe dette videre til dig. 

Spar på vandet
Artikel
Spar på vandet
Beskrivelse
Sammen med 5 andre europæiske bloggere er jeg en del af en stor kampagne for Oras. I dette forløb er jeg virkelig blevet overrasket over, hvor meget vandspild
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply