DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

May the Force be With You – Dagens poster

Der er noget nostalgisk ved de gamle synestavler, noget som vækker minder fra skoletiden. Samtidig er der noget top moderne over udtrykket, opstillingen og typografien. Jeg har fundet en flot og sjov synstavle til jer, den vil da være ret cool at have hængende hjemme på væggen. Bemærk det fede budskab! Synstavlen er omvendt i farverne, hvilket bare gør den endnu mere cool.

Hvis du kan lide den kan du købe den for under 100 kr. her

May the Force be With You - Dagens poster

There is something nostalgic about the old ones eye charts (sight board? I couldn’t find the right translation) that awakens memories from when I went to school. At the same time there is something very modern of the expression, the design and style. I’ve found a cool and funny eye chart for you, it will be pretty cool on the wall at home. Note the fun ‘Star Wars’ quote!
If you like it you can buy it here

May the Force be With You – Dagens poster
Artikel
May the Force be With You – Dagens poster
Beskrivelse
Der er noget nostalgisk ved de gamle synestavler, noget som vækker minder fra skoletiden. Samtidig er der noget top moderne over udtrykket, opstillingen og typografien. Jeg har fundet en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katrine L
  maj 24, 2012 at 08:38

  Hov, jeg kan se, at du har ændret bloggens format. Det er jeg en smule ærgelig over, da det betyder at jeg ikke får et helt indlæg ind i min RSS-feed, men skal her ind hver gang. Er nu ellers glad for at følge med i dine fine billeder og kommentarer til dem. 🙂

 • Reply
  mariemoller
  maj 24, 2012 at 09:16

  Hej Katrine, jeg havde så mange problemer med formatet i går, det var et billede jeg havde uploadet til sommerhus temaet som der var knas med og det forstyrrede hele bloggen. Jeg troede det var tilbage til normalen, kunne jeg lokke dig til at gå på Boligcious.com direktet og ikke via link og se om formatet stadig er anderledes. Hos mig ser det nemlig fint ud, men det kan være fordi dit link er fra da det drillede. Du kan maile mig feedback på: boligcious@gmail.com, jeg ville blive super glad for hjælpen. TAK

Leave a Reply