Smykker

Kærlighed til croissant

Et lidt anderledes indlæg fra min kant, men ikke desto mindre noget som virkelig står mit hjerte nært. Min kærlighed til croissanter…. jeg ELSKER den lille franske satan og indrømmer flovt, mens jeg let træder mig selv over fødderne, at jeg minimum spiser to croissanter om ugen – Minimum!
En kaffe med croissant er noget af det bedste jeg ved. Nogle gange kan jeg endda (puhaaa tør næsten ikke nævne det… det er virkelig ‘fy fy’ i den tid vi lever i) komme smør på min croissant! Gisp, det er en synd, jeg ved det, og det går da ved gud heller ikke ubemærket hen, når jeg gør det offentligt… men jeg er da ligeglad, alle der ikke har prøvet en croissant med smør, ved ikke hvad de går glip af.  Det er dog ikke så tit jeg tillader det, man skal jo passe lidt på, bare en lille smule. Men når jeg gør det, så lukker jeg lige øjenene lidt, når jeg tager den første bid, bare lige for sådan rigtig at nyde den!

Min kærlighed til croissanter har vel stået på siden jeg var ganske lille, og derfor slog mit hjerte altså også et lille slag da jeg så dette smykke…

Åhhh altså, den er jo designet til mig ikk? Den fortæller mig i hvert fald to ting den halskæde: 1. Vi er mange derude, der elsker det lille franske bløde smør-horn 2. Jeg skal have en croissant om halsen! – en sætning jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle sige 🙂

Men men men, se nu her, der er jo også en anden halskæde med et lille indgraveret skilt med teksten ‘Croissant’… De to kæder er så fine sammen, de kommer fluks på min ønskeliste. Er du også Croissant fan? – Hvis ja, så kan du købe smykkerne her: jukserei.dk

 

Kærlighed til croissant
Artikel
Kærlighed til croissant
Beskrivelse
Et lidt anderledes indlæg fra min kant, men ikke desto mindre noget som virkelig står mit hjerte nært. Min kærlighed til croissanter.... jeg ELSKER den lille
Forfatter
Boligcious

1 Comment

  • Reply
    Eva
    juli 18, 2017 at 11:02

    Sikke en fin halskæde – jeg er også vild med din stribede bluse:-) hvor er den mon fra?

Leave a Reply