Badeværelset -(Bathrooms) Uncategorized

Sense my Style – Mit drømmebadeværelse

Sammen med 5 andre internationale bloggere deltager jeg i en kampagne for Oras. Vi skal give dig en hulens masse inspiration til badeværelsesindretningen, og så skal vi skal sætte fokus på en ny vandhane, som ikke alene er ret intelligent, men som kan spare på vandet og energien. Vandhanen hedder Oras Sense by Alessi, hvem den er designet af, detaljer og teknisk kunnen, kan du læse mere om i et senere indlæg. Nu vil jeg gerne fortælle om kampagnen, hvad den giver dig, og til sidst kommer du med mig ud på mit badeværelse.


SENSE MY STYLE


 

Kampagnen hedder “Sense my Style” og som sagt er vi 6 dygtige bloggere, som hver især skal inspirere dig med masser af lækker badeværelsesindretning. Jeg repræsenterer Danmark, og vi konkurrerer altså med hinanden, så jeg får brug for dig. -Og bare rolig, selvfølgelig kan du også vinde noget!

Okay det hele går i alt sin enkelthed ud på, at vi alle 6 har lavet et Pinterestboard. Det hedder “My Dream Bathroom” Her pinner vi masser af billeder af de badeværelser, som vi finder smukke og som vi udnævner til vores drømmebadeværelse. Det her giver god mening for mig, fordi dig som har fulgt mig længe, ved hvor sulten jeg, er for at få nyt badeværelse. Se mine mange bud på, hvordan det kunne se ud på mit pinterestboard her

DU stemmer på den af os 6 bloggere (helst mig:-)), hvis stil du synes bedst om (helt klar min:-)). Du kan stemme dagligt, og hver uge bliver der trukket lod om nogle Alessi præmier. Hovedpræmien er en Alessi vandhane efter eget valg!
Konkurrencen slutter den 15/12 2016. Du kan se os alle 6 bloggere og stemme på os her

Du får altså masser af inspiration til dit badeværelse, samt muligheden for at vinde en masse præmier fra Alessi.


Velkommen indenfor på mit badeværelse


Sense my Style - Mit drømmebadeværelse

Sense my Style - Mit drømmebadeværelse

Oras Sense by Alessi

Sense my Style - Mit drømmebadeværelse

Et klik på toppen og vandhanen løber i 6 sek. – det er lige nok til en håndvask. Den slukker altså af sig selv, og det har jeg vænnet mig rimeligt hurtigt til. Det virker godt, for man får gjort sig hurtig færdig og man sparer på vandet….

Sense my Style - Mit drømmebadeværelse

Klikker man et lidt længer klik, så løber vandhanen i 1 min. Hvis man f.eks. skal have vasket ansigt. Den lysende indikator tæller langsomt ned. Du kan afbryde ved at klikke igen. 

Følg hashtag: disse hashtags: #sensemystyle #oras #alessi #alessisense på pinterest og se billeder fra os alle 6 bloggere.

Mit pinboard er her
Du stemmer og deltager selv i konkurrencen her Din stemme er dit lod i konkurrencen.

PS. Se min lille hurtige film på instagram – der kan du se hvordan Oras Sense er in action! Lige her


Jep indlægget er sponsoreret af Oras! Jeg har selv taget billeder, jeg har selv forfattet teksten OG alt hvad jeg har skrevet, har jeg helt selv formuleret ud fra mine egne holdninger… Bum! Håber du nød det

 

Sense my Style – Mit drømmebadeværelse
Artikel
Sense my Style – Mit drømmebadeværelse
Beskrivelse
Sammen med 5 andre internationale bloggere deltager jeg i en kampagne for Oras. Vi skal give dig en hulens masse inspiration til badeværelsesindretningen, og så skal vi skal sæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply