INTERIØR Uncategorized Vi tester

Smukke stager og maskuline gryder

Som tidligere nævnt, har jeg indgået samarbejde med det finske brand Iittala. Det går i al sin enkelthed ud på, at jeg udpeger nogle favoritter fra Iittalas store sortiment, og deler dem med dig.

I mit sidste indlæg fra Iittala blev du præsenteret for de smukke glas display bokse. Se indlægget her: Smukke-glasaesker-fra-iittala

I dag er der både stager og gryder på programmet.

Smukke stager og maskuline gryder

Først er det lysestager. I det hele taget har Iittala ret mange fine lysestager i sortimentet. “Nappula” er mine favoritter. De er designet af den svenske designer Matti Klenell. Stagerne er smukke og enkle. Formsproget afslører tydligt, at det er skandinavisk design og det kan jeg godt li. 

“Nappula” fås i flere farver og to størrelser.

Smukke stager og maskuline gryder

Maskuline Gryder

“TOOLS” hedder en af Iittala’s grydeserier, som er designet af Björn Dahlström. Jeg har været så heldig at teste gryderne, inden jeg skulle skrive om dem.

Gryderne er flotte i designet, og det er vigtigt for mig, jeg har nemlig alle mine gryder hængende fremme, og det er altså lidt fedt, at de så også er flotte.

Smukke stager og maskuline gryder

De dur til alle komfurer, også induktion som jeg har. Overfladen på gryderne er børstede, hvilket for det første er flot, men også praktisk når vi taler gryder. Børstede overflader er nemlig ikke lige så store sladrehanke, når det angår vandpletter som blanke overflader er.

Jeg er vild med at gryderne er så robuste og maskuline at se på, det giver følelesen af ekstra feinsmeckeri og det kan jeg godt lide. Låget slutter godt til gryden og de står sikkert og fast på komfuret. Mit eneste lille minus er, at de er lidt for tunge til mig…. meeeen jeg er også en vat-arm, min kæreste kan virkelig ikke se problemet:-)

Smukke stager og maskuline gryder

 

 

 

 

 

 

Smukke stager og maskuline gryder
Artikel
Smukke stager og maskuline gryder
Beskrivelse
Som tidligere nævnt, har jeg indgået samarbejde med det finske brand Iittala. Det går i al sin enkelthed ud på, at jeg udpeger nogle favoritter fra Iittalas
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  malene
  juli 1, 2013 at 18:57

  Jeg fik en i bryllupsgave og det er vores bedste gryde…Ville ønske jeg havde nogle flere… Måske skulle man gifte sig igen;))

 • Reply
  marianne
  juli 2, 2013 at 07:21

  Hejsa,

  Er vild med stagerne, specielt dem i guld. Jeg var for nogle måneder siden i Illumd Bolighus og spurgte efter stagerne i guld. Ekspedienten i Illums Bolighus sagde, at guldstagerne ikke blev solgt i Danmark, da guldemaljen indeholder et stof som ikke er lovligt at bruge i Danmark. Hun opfordrede mig til at tage til Sverige og købe dem dér. Kender du noget til det? Er nemlig stadig vild med stagerne, men har ingen planer om at tage til Sverige efter dem.

  Tak for en fantastisk blog :0)

  Kh
  Marianne Samsøe

Leave a Reply