Bæredygtigt design INTERIØR Uncategorized VÆRD AT BESØGE

Unika lagersalg!

HVAD: Pura Utz lagersalg – torsdag den 5/3 – 2015 – kl. 19.00-22.00

HVOR: Rentemestervej 39, København NV

RABAT: 40-80% rabat.

 

Unika lagersalg!

 

På torsdag kan du erhverve dig de smukkeste gulvpuder, sofapuder, clutches, computer- og iPad sleeves når Pura Utz sælger ud fra sit lager. Du kan både score billigt 2. sortering, udgåede items og vareprøver, og her kan man virkelig gøre en god handel! ALt er smukt unika håndværk – lavet af kvinder til kvinder.

 

Unika lagersalg!

Pura Utz betyder Ren Kvalitet

PURA UTZ arbejder med individuelle kvinder, kooperativer og NGO’er for, at empower mayaindianske kvinder fra de mest rurale områder af Guatemala, ved at skabe eksklusive designs, der giver kant og personlighed i den skandinaviske verden – og samtidig skaber værdi og udvikling for hver enkelt kvinde.
Alle tekstiler er unika, da de væves af individuelle kvinder som gennem deres håndværk væver deres egen historie, og fortæller deres tilhørsforhold i form af region og landsby. Det kan tage op til et år at væve et sådan stykke stof.
Unika lagersalg!
Unika lagersalg!
Artikel
Unika lagersalg!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply