Vi tester

How to pimp your home for sale!

Indlægget er sponsoreret, ord, test og holdninger er af mig

Om et års tid er det for mit vedkommende tid til at sige farvel til mit hus – Jeg har boet her i 13 år, mine børn er vokset op her, de har taget deres første skridt på disse gulve og sagt deres først ord i disse stuer… her er mange fine minder, det er vores hjem og jeg elsker at være her – her føler vi os hjemme, så det er naturligvis lidt vemodigt. Samtidig er jeg klar til at skabe et nyt hjem og jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken. Jeg vil gerne rykke mod byen sammen med mine unger. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at mit lille hvide Pippi hus med den blå dør, vil gøre en anden familie glade og, at de vil føle sig lige så meget hjemme, som jeg gør her. Det med at føle sig hjemme i sit hjem har jo ikke noget med selve husrammerne og adressen at gøre, det har noget at gøre med de mennesker der bor her i huset, måden man indretter sig på og livet der leves i rummene.

”Home is not a place, it’s a feeling”

Selvom der er noget tid til er jeg ret nysgerrig på hvad mit hus kan sælges for. Sammen med Nybolig tester jeg appen BoligVærdi. App’en gør det muligt for dig indenfor 24 timer at vide sådan nogenlunde hvad dit hus er værd, og den vil jeg teste! Jeg skal blot indsende billeder via app’en og adresse og så får jeg besked i løbet af et døgn. Super smart synes jeg. Selvom der er over et år til jeg skal sælge er det meget rart at have et kvalificeret bud, for måske vil det gøre, at jeg liiige får ordnet det sidste… du ved de der småting der har stået på to-do listen i årevis.

Se lige den lille korte film her

I en serie af 3 blogindlæg vil jeg teste Nyboligs app, dele hele processen med dig. Jeg vil give dig gode tricks, dos and dont’s og idéer til hvordan du kan gøre din bolig lidt mere indbydende for køber og den vej øge muligheden for et hurtigt salg.

I første del af min serie her vil jeg rydde op i mit hus, tage nogle drønlækre billeder og uploade dem via app’en.


Tips til de rigtige billeder

1. Sørg for der er ryddeligt

2. Fjern grimme ledninger der ligger o flyder

3. Al elektrisk lys skal være slukket, kunstigt lys giver gule billeder

4. Ryd op og puds evt. vinduer

5. Vælg en dag med godt lys

6. Red sengen

7. Rediger dine billeder så de fremstå lyse, ret dem op og beskær dem. Iphone fotoredigering
fungere så fint til dette formål. Brug tid på det, det er det værd.


Sådan bruger du Nyboligs BoligVærdi app:

Download appen her den er gratis

 • – Det er simpelthen så let!
  – Åben app’en
  – Indtast adresse

 • – Upload fotos
  – Indtast navn og email
  …vupti du er færdig og får svar indenfor 24 timer!

 

How to pimp your home for sale!
Artikel
How to pimp your home for sale!
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret, ord, test og holdninger er af mig Om et års tid er det for mit vedkommende tid til at sige farvel til mit hus – Jeg har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply