Vi tester

TEST: Viskestykker

Foto: Images By Langfeldt
Vi testede viskestykker fra 7 forskellig brands. Vi har vurderet ud fra 3 kriterier, Design, Sugeevne og rækkervidde. Design er jo selvfølgelig en smagssag, så du er nødvendigvis ikke enig i de karakterer som vi har givet i denne kategori. Vi var fire der testede og vi valgte viskestykkerne ud fra deres design, derfor er karakteren generelt meget positiv når det gælder design.

TEST: Viskestykker

Før vi testede TEST
Vi fulgte alle flg. opgaver inden vi testede viskestykkerne.

– Viskestykkerne blev lagt i blød i koldt vand i 24 timer.
– Vasket ved den anbefalede temperatur
– Tørretumblet
– Afprøvet
– Vasket igen
– Afprøvet igen

Vi har givet viskestykkerne mellem 1 og 5 dråber (hvoraf 1 er dårligst og 5 er bedst).

 

TEST: ViskestykkerRie Elise larsen

Skønt design i gode farver, som kendetegner Rie Elise Larsens farverig og mønsterfulde univers. Viskestykkerne er utrolig bløde. De fnugger lidt til at starte med, men dette forsvinder efter et par vaske. Sugeevnen er god og de bliver bedre og bedre efter vask. Vi var ret begejstrede!
Pris pr. stk. 65 kr.

 

 

TEST: Viskestykker

Skjalm P

Viskestykkerne virker tynde og stive når de kommer ud af pakken, men så snart de har ligget i blød bliver de lækre og bløde. Designet henvender sig både til mænd og kvinder, det er hverken for maskulint eller feminint. Sugeevnen er helt ok. Er der tale om en fuld opvask i hånden med kogegrej og service til fire, bukker viskestykket under lidt over halvvejs, og du må have nummer to i brug. Skjalm P. har i øvrigt et enormt sortiment viskestykker, og der er nogle virkelig smukke imellem, både med geometriske og organiske former! Pris pr. stk. 40 kr.

 

 

TEST: ViskestykkerLouise Roe

Fladvævet bomuld og her bliver man allerede lidt nervøs for sugeevnen, men den overrasker faktisk. Til gengæld bliver det hurtigt gennemblødt og et er ikke nok til en alm. opvask. Designet er virkelig flot, anderledes og meget grafisk. Der findes 4 forskellige mønstre i sort/hvid og de repræsenterer 4 af årets måneder (Marts, April, Oktober og November). Derfor ændre viskestykkerne mønster og det sorte grafiske mønster tager langsomt over fra viskestykke til viskestykke (det med mest sort farve, er ikke helt så godt som de andre). Pris 2/stk. 199 kr.

 

TEST: Viskestykker

RICE
Fine viskestykker som også virkelig afspejler RICEs farverige univers. RICE laver mange forskellige kvaliteter både de helt faldvævede som ikke holder så længe, men også de mere grov vævede og det er dem vi har testet. De bliver desværre hurtigt genenmblødte, men de har det smukkeste mønster og er dejlig bløde. En skøn detalje er de små pon-pon’er som er fæstnet i viskestykkets ene ende, det gør dem altså en del finere at have hængende. Pris 3-pak 140 kr.

 

 

TEST: ViskestykkerFermLIVING Moutain

Her finder du også et bredt sortiment af båd fladvævede og mere grovvævede. Vi har testet de grovvævede da vi har erfaring med at de suger bedst. Smukt vævede i det karakteristiske geometrisk mønster og farvesammensætning, der holder både hvis du er mand og kvinde. Kraftig i kvaliteten og bløde. Vævningen er smuk fra begge sider. Pris pr stk. 79,95 kr.

TEST: ViskestykkerThe Organic Comapany
økologisk og lækkert vævet viskestykke. Visksstykkerne er kraftige og bløde. The Organic Comapany’s kendetegn, det brede bånde som er syet fra ende til ende, er også at finde på viskestykke serien. En detalje som jeg er vild med, fordi den giver en fleksibiltet i forhold til ophængning. Båndet fungerer nemlig som en lang række stropper, der gør det muligt at hænge viskestykkerne højt og lavt, uden de behøver at ramme gulvet. Samtidig designer The Organic Company viskestykker i andre mål, disse er længere end typiske viskestykker og kan slynges om livet og let fastgøres v.hj.a. stropperne. På den måde kan det også agere forklæde. Viskstykkernes kraftige kvalitet, er bestemt ikke på bekostning af sugeevne. Bonus: Er også velegnede som lækre køkkenhåndklæde. Pris pr. stk. 69 kr.

 

TEST: ViskestykkerBloomingville

Vi er vilde med designet, både viskestykkerne med statements og de mønstrede, super fede i køkkenet. Viskestykkerne er fladvævede og det går desværre ud over rækketiden. Bonus: Fed detalje, at nogle af viskestykkernes mønstre og farver matcher Bloomingvilles porcelænsserie. 3-pak (nederst) 150 kr. Statements pris pr.stk. 49,00 kr.

 

 

Tip! De fleste viskestykker, ikke kun dem vi har testet men helt generelt, krøller megt efter tumbling. I stedet for at lægge dem sammen, kan man folde dem engang på langs og rulle dem sammen, det retter dem lidt ud og er flot når de ligger sammen i ruller.

                                                              NOTE: viske stykker bliver bedre og bedre med tiden!

 

TEST: Viskestykker
Artikel
TEST: Viskestykker
Beskrivelse
Foto: Images By Langfeldt Vi testede viskestykker fra 7 forskellig brands. Vi har vurderet ud fra 3 kriterier, Design, Sugeevne og rækkervidde. Design er jo selvfølgelig en smagssag
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Mia Luise
  oktober 19, 2013 at 10:00

  God test – især for os uden opvasker. Savner dog prisen 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 19, 2013 at 21:46

   Det forstår jeg godt, jeg har lagt priser på nu:-)

 • Reply
  Linda
  oktober 19, 2013 at 16:39

  God og informativ test. TAK.
  Specielt for os som er uden opvasker…
  Savner dog pris…

 • Reply
  Jaine Holst
  oktober 20, 2013 at 07:30

  Har længe trængt til nye viskestykker – vil straks kaste mig over Rie Elise Larsen’s, farver og designs passer lige til mig (og mit køkken)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 20, 2013 at 20:01

   Dem bliver du bestemt glad for. Jeg ELSKER mine:-)

 • Reply
  Christina
  oktober 22, 2013 at 11:47

  Fantastisk test. Det er så tit jeg ser et fint viskestykke i butikken, men er altid i tvivl om det nu bare er pænt og ikke kan bruges til at tørre med. Så tak til jer for at have testet tørreevne og række-tid 🙂

 • Reply
  Adam
  januar 3, 2014 at 12:22

  Prøv at teste igen, og denne gang med bambusviskestykker fra Endeavour. Så stopper al sammenligning.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 4, 2014 at 23:39

   Dem skal jeg da prøve, tak for info:-)

 • Reply
  Tenna
  februar 15, 2014 at 16:07

  Vi har lige købt viskestykker fra the organic Company, og de har lagt i vand somdu foreslår. Du skriver at du trumbler dem inden brug, men på dem vi har står der i vaskeanvisningen at de ikke må trumbles… What to do?

 • Reply
  Heidi Vibe
  februar 24, 2014 at 11:01

  Jeg ved godt, at indlægget her er ved at have et par måneder på bagen. Men jeg vil alligevel lige rose det – efter jeg nu har genlæst det med smil på læben. 🙂
  Jeg kom sådan til at tænke på jer, fordi jeg så jeres lille yndling på tilbud til 29,95. (!?!) Så her får I lige et link; http://www.trendsales.dk/shops/listings/the-organic-company-viskestykke-clay/36392080
  Det er faktisk det lange. Men altså, man skulle da være et skarn, hvis man ikke havde lyst til at klikke et par stykker hjem!
  God mandag! 🙂

 • Reply
  Lisa
  juni 8, 2015 at 10:53

  Nu kan jeg se, at det her indlæg ikke længere er det nyeste, men jeg vil alligevel skrive til det, da jeg finder det ret så relevant.
  Jeg har lige selv været ude at købe viskestykker, og dem jeg fandt ( http://botex.dk/produkter/68-viskestykker/ ) er simpelthen bare i så lækker en kvalitet. Ikke noget med at de skal føles våde med det samme efter de har rørt ved en tallerken. Jeg vil helt klart anbefale dem til alle der måtte være på jagt efter viskestykker

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 8, 2015 at 12:00

   Mange tak for info, altid rart med gode tips:-)

 • Reply
  Solveig
  juni 11, 2017 at 14:23

  Nu er testen godt nok fra 2013, men vil da gerne have fingrene i disse viskestykker, til de 69kr du skriver. Jeg kan kun finde dem til 120kr pr stk. Kan du evt hjælpe?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 13, 2017 at 16:14

   Hej Solveig

   Det er en gammel test, måske er priserne steget. Hvilke viskestykker er det du tænker på?

Leave a Reply