DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Possily

Jeg er lidt vild med Ruben Irelands dystre univers. Det er ikke første gang, at han er featured her på Boligcious som Dagens Poster. Hans kunst er mørk og dyster, og det er ikke fordi, at jeg normalt er draget i den retning, men der er også noget eventyr og feminitet i hans udtryk, og det er det jeg drages af. Jeg har en svaghed for eventyr med alfer og feer.

Se mere fra Rubens hånd her

Possily
Artikel
Possily
Beskrivelse
Jeg er lidt vild med Ruben Irelands dystre univers. Det er ikke første gang, at han er featured her på Boligcious som Dagens Poster. Hans kunst er mørk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nadia Kaplan
  januar 16, 2017 at 17:12

  Det er rigtig fint.
  Vil give dig ret, det er lidt dystert. Men det er også et stærkt billede af en (hvad det ser ud til) kvinde der kan klare sig selv.

  Rigtig god aften 🙂

Leave a Reply