Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Produkt og design (Interior design)

I Like it, what is it – #5

Det tog mig lang tid at se, hvad det her egentlig var! –Ja, jeg kan godt se, at det er en pensel uden hår… -but why?

Ved nærmere eftersyn og ved at læse lidt om produktet her, fandt jeg frem til, at penslen er et forstørrelsesglas – Igen kan du så undre dig og spørge ‘But why?’ men altså der behøver ikke altid være en forklaring og jeg synes faktisk, den er lidt sjovt! Det er skægt at se et design forklædt som et andet design og det er endnu sjovere, når designet har en oprigtig funktion. Skønt og dekorativt forstørrelsesglas fra Artilleriet.se


En kunstinstallation?… Lysinstallation? …
–hmmm jeg tænker, at denne lampe ‘VOIE’ af SABINE MARCELIS er begge dele og jeg synes den er så cool og smuk! Det er ikke tit man bruger ordet smuk om neonlysrør…. men det her kunstelement vil jeg gerne have hængende. Se mere her


En lille formfuld flok på fire i fire meget forskellige materialer.

De fire kunstelementer her er beregnet som inspirerende skrivebordsskulputerer. Jeg er ret så pjattet med skulpturer og andre kunstneriske objekter, og jeg har planer om, at det er noget, jeg gerne vil investere mere i dette år. ‘Desk Sculptures’ er designet af Kristina Dam

 

I Like it, what is it – #5
Artikel
I Like it, what is it – #5
Beskrivelse
Det tog mig lang tid at se, hvad det her egentlig var! –Ja, jeg kan godt se, at det er en pensel uden hår... -but why? Ved nærmere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply