DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Mødet – Dagens Poster

Jeg besøgte Design Trade i sidste uge, og det var en fornøjelse at se, at der var gjort plads til kunst. Det afspejler i virkeligheden rigtig godt den boligtendens vi ser lige nu. Kunst har i den grad sin berretigelse på en boligmesse, og det fedest er, at det er de små meget talentfulde kunstnere, som var inviteret med til messen. Det glæder jo sådan en som mig!

Karina Bækkelund så jeg første gang for et års tid siden da jeg besøgte 1+1 Textil i Aarhus, en fantastisk butik btw. Jeg er begejstret for Karinas illustrationer, som har referencer til barndommen. Karina har skabt et skævt cirkusunivers som rammer mig lige i maven, på den gode måde. Hun laver også sprællefigurer af sine værker. Jeg udfordrede Karina og bestilte et værk hos hende, som jeg glæder mig til at modtage og vise jer.

Dagens Poster bringer solskin ind i jeres stuer, håber i kan mærke varmen og smilet.

Besøg Karinas skøre univers her

Mødet - Dagens Poster

Today’s Poster is illustrated by Karina Bækkelund and it brings sunshine and smiles into your living room. I love Karina’s quirky drawings, which makes happy references to my childhood. Visit Karina’s website and see more of her beautiful works

Mødet – Dagens Poster
Artikel
Mødet – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg besøgte Design Trade i sidste uge, og det var en fornøjelse at se, at der var gjort plads til kunst. Det afspejler i virkeligheden rigtig godt den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply