Boligtekstil (Textiles for the home)

All I want for Christmas …

Jeg er ambassadør for Georg Jensen Damask, og det er jeg både stolt af og rigtig glad for. Jeg værdsætter design med rødder, dybe rødder i Danmarks rige historie af design. De virksomheder som jeg repræsenterer som ambassadør, er nøje udvalgt ud fra min egen smag og valgt med hjertet.

Da jeg fik min første GJD (Georg Jensen Damask) dug, synes jeg godt nok, at det var lidt mange penge at betale for en dug – Men da jeg pakkede den ud, og så hvor smuk den var, hvor tung og kvalitets-lækker den var, forelskede jeg mig i den med det sammen. Det samme gælder sengetøjet som er guddommeligt at sove i!
Så kære læser, hvis jeg var dig, ville jeg overveje om ikke der skulle Georg Jensen Damask på ønskesedlen i år, jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Her kommer nogle smukke og gode bud på ønsker – Du finder masser af lækkert GJD design herwindmills_bedlinen_zink1 engesvik_by_hand_bedlinen_summer arne_jacobsen_tablecloth_opal_grey1 still_life_manz_tablecloth_pale_matcha

mikado_tablecloth_blue_shimmer_interior_close_up

 

All I want for Christmas …
Artikel
All I want for Christmas …
Beskrivelse
Jeg er ambassadør for Georg Jensen Damask, og det er jeg både stolt af og rigtig glad for. Jeg værdsætter design med rødder, dybe rø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply