Boligtekstil (Textiles for the home) Borddækning

Jeg har aldrig været fan af…

Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcious og Georg Jensen Damask. 

Jeg har aldrig været fan af dækkeservietter – Jeg er fan af duge, men dækkeservietter bruger jeg kun (når jeg husker det) til min lille dreng. Men, men, men, man kan jo godt gå fra at være ikke-fan til at være fan ikk? -Og jeg bliver altså lidt fan, når jeg ser de her nye dækkeservietter i kraftig bomuld i denne smukke opdækning fra Georg Jensen Damask.

Jeg har aldrig været fan af...

Bemærk den lille læderdetalje i siden på dækkeservietten, den er ret fin og så er den præget med Georg Jensen Damasks smukke logo. Se farverne herJeg har aldrig været fan af...

Jeg har aldrig været fan af…
Artikel
Jeg har aldrig været fan af…
Beskrivelse
Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcious og Georg Jensen Damask.  Jeg har aldrig været fan af dækkeservietter - Jeg er fan af duge, men dæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply