Plants

Abigail Aherns magiske og dekadente univers….

Kunstige planter og blomster…. uff, man rynker lidt på næsen ved tanken ikk? Det skal man altså ikke…. tag lige fem minutter og bevæg dig ned over siden her, så får du nemlig et indblik i Abigail Aherns magiske univers. Abigail designer kunstige blomster og planter, og det er altså bestemt ikke af den slags, man rynker på næsen af! Hendes design er stilsikkert, overdådigt og dramatisk. Det passer spot on ind som dekadent detalje i boligens nuværende udtryk. Boligentrenden er nemlig på vej ind i en periode med masser af dramatik og dekadente detaljer og her spiller Abigails smukke blomsterunivers fantastisk sammen med guld, mørke vægge, velour og krystal.

Abigail Ahern har ene kvinde gjort de kunstige blomster og -planter ‘de rigueur’ rundt om i verden.

Abigail Aherns magiske og dekadente univers….
Artikel
Abigail Aherns magiske og dekadente univers….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  maj 15, 2017 at 09:16

  Det er godt nok meget flot og var også inde og kigge på Abigails side; der var en del at få med 50% rabat – hurra – men da jeg så kom til shipment, 27,50 GBP, det fordoblede pludselig summen i varekurven og iflg. leveringsbetingelser kunne de ikke garantere at det hele blev sendt på én gang, så jeg blev desværre nødt til at betakke mig og logge ud i en fart. Ærgerligt. Jeg må lige sunde mig og overveje om jeg ikke kan få noget tilsvarende andre steder. 😀

 • Reply
  Camilla Ravn
  maj 15, 2017 at 19:28

  Hej Malene.

  Fedt indlæg, jeg er ellers så meget modstander af kunstige blomster, men for filan de er smukke. Ved du om de bliver/er på vej til at blive, forhandlet i DK?

  Kh.
  Camilla

 • Reply
  RTC House of Brands
  maj 16, 2017 at 14:05

  WOW! Tak for de fine indlæg hvor fedt at se hendes univers!

  I kan købe det på rikkitikki.dk – Vi er den officielle distributør af Abigail Ahern her i DK. Link til hendes univers kommer her: http://www.rikkitikki.dk/abigail-ahern

 • Reply
  RTC House of Brands
  maj 16, 2017 at 14:05

  WOW! Tak for de fine indlæg hvor fedt at se hendes univers!

  I kan købe det på rikkitikki.dk – Vi er den officielle distributør af Abigail Ahern her i DK. Link til hendes univers kommer her: http://www.rikkitikki.dk/abigail-ahern

 • Reply
  Lisbeth Glud
  juli 12, 2017 at 19:53

  Hej Malene – jeg har ikke engang set seneste indlæg af 16 maj – men i dag fik jeg øje på Abigail hos netop Rikkitikkishop, hvor svært kan det være? Hurra – derfor ilede jeg herind på bloggen for at dele min glæde, men det var altså ikke en nyhed; glæden er dog den samme 🙂

Leave a Reply