RUM OG INDRETNING

Jeg er Flyttet – Velkommen til!

Kære læser

Måske har du fulgt mig fra starten, måske blot et års tid eller måske er du helt ny følger… lige meget hvad, så er jeg SÅ glad for at du følger mig.

Boligcious flytter til nye omgivelser. Det sidste halve år har jeg arbejdet på at skabe en bedre læseoplevelse for dig. Jeg har skabt et nyt site, som er langt mere brugervenligt og inspirerende.Jeg er Flyttet - Velkommen til!

BEKYMRINGER!
Det er klart, at der er nogle omkostninger forbundet med min flytning. Min største bekymring er faktisk alle jer dejlige mennesker, som følger mig via E-mail. Jeg ved ikke hvor vidt I automatisk bliver en del af det nye site, eller om I bliver hægtet af.

WordPress arbejder på, at få jer alle flyttet med, så lad os lige se tiden an. Hvis du ikke modtager de sædvanelige mails fra mig om en uge fra i dag, så håber jeg inderligt at du vil signe up igen.

Jeg ville være frygtelig ked af at miste dig som trofast følger.

Der sker masser af spændende ting på min nye blog. Nye features, nye indlæg, masser af konkurrencer, spændende bekendtskaber og GRATIS online indretningshjælp en dag om ugen!

Håber du kan lide mit nye univers, læg endelig en kommentar og fortæl mig hvad du synes.

Kærlig hilsen

Malene

Ps. Hvis du i dag er blevet spammet med e-mails, ca 5-6 stk. vedr. indlæg fra ugens løb, så beklager jeg. Det vil ikke ske igen, til gengæld kan du glæde dig over, at der er hul igennem, og du så er en af dem, der ikke blev hægtet af i flytningen:-)

Boligcious is Moving, are you moving with me?

Dear Boligcious reader

Perhaps you have been with me from the beginning, maybe just a year or maybe you’re a brand new follower … no matter what, I am SO glad that you’ve been following me.
Boligcious moves to new surroundings. The last 6 months, I have worked hard to create a better reading experience for you. I have created a new site, which is much more user-friendly and inspiring.

WORRIES!
I’ve had a skilled programmer to move my database, and it went smoothly. My biggest concern is actually all you lovely people who follow me via E-mail. I don’t know how far You automatically become a part of the new site, or if you are being left behind. Therefore, I hope that you will sign up again if you over the next few days, don’t receive the e-mails from Boligcious as you use to.
I would be terribly sorry to lose you as a regular and faithful reader, so please sign up again. I promise you won’t regret it, because there are lots of exciting things on my new blog. New features, new posts, lots of competitions, exciting acquaintances and FREE online design help one day a week!

Tomorrow, I go from Boligcious.com to Boligcious.dk I sure hop you do to♥

Looking forward to seeing you on the new blog!

Love

Malene

Ps. If today you have been spammed with 5-6 e-mails from me concerning post from the past week, then i’m terrible sorry. It won’t happen again.

Jeg er Flyttet – Velkommen til!
Artikel
Jeg er Flyttet – Velkommen til!
Beskrivelse
Kære læser Måske har du fulgt mig fra starten, måske blot et års tid eller måske er du helt ny følger... lige meget hvad
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise Pedersen
  marts 13, 2013 at 12:57

  Tillykke med det nye site – det er virkelig blevet lækkert!
  Glæder mig til at følge med og blive inspireret i dit nye univers 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 13, 2013 at 20:38

   Tak Louise, jeg er også rigtig glad for det, fedt at du følger med:-)

Leave a Reply