INTERIØR

I like it, what is it

I   L I K E   I T
WHAT  IS  IT?

Det er længe siden jeg sidst lavede et “I like it, what is it”, men så faldt jeg over dette møbel forleden, og blev inspireret til at tage dette indlæg op igen. Hvad tænker du umiddelbart, når du ser dette billede? Du tænker ikke at det er et møbel vel? Jeg tænkte, at det måtte være en højtaler, eller en skulptur eller en eller anden form for akustikløsning. Det første billede her er forsiden af møblet, vil du se bagsiden? – ja det tænkte jeg nok, den kommer her:

Smuk ikk?, men stadig umuligt at greje hvad det er ikk? Hvis nu jeg siger, at det er en stol, bliver du så overrasket? Der skal altså lige lægges en hjerne i blød før man kan greje, hvordan den kan bruges ikk? 

Sådan, værsågod at sætte dig! Er det ikke et fantastisk design af Emanuele Magini? Stolen hedder og Anish og den er designet for Campeggie srl

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply