Soveværelse (Bedroom)

3 tips til et hyggeligt soveværelse

Indlægget er lavet i samarbejde med Auping – Ord og holdninger er mine egne. 

Der findes ikke noget hyggeligere i denne tid end at krybe under dynen i et lækkert soveværelse. Jeg elsker mit soveværelse og tilbringer en del mere tid i sengen på denne tid af året. Jeg sover nu ikke mere end normalt, men går gerne tidligere i seng og læser eller ser film …og ahhh ja, så er der jo de der lækre weekendmorgner… –dem nyder jeg altså med Mads & Monopolet i radioen, en bakke morgenmade, magasiner og blogs.

Her kommer mine 3 bedste tips til et hyggeligt omfavnende soveværelse.

 1. Seng med polstret hovedgærde – Efter, at jeg fik ny seng i foråret og endelig fik en seng med hovedgærde, går jeg aldrig tilbage. Jeg havde ønsket mig det så længe. Det er på en eller anden måder hyggeligere og mere luksus og så er det rart at sidde op af.
 2. Belysning! Sørg for at have et par gode sengelamper og en loftlampe, begge med lysdæmper!
 3. Mal væggen bag sengen i en yndlingsfarve det samler rummet og giver en god følelse. Min væg herunder er skrå, og den er høj, så det bliver for tungt i det lille rum at male helt op til loftet desværre, men halvvejs fungerer nu også fint.

skaermbillede-2016-11-30-kl-19-58-29

Min elskede Auping seng ‘Essential’ med postret hovedgærde. Foto: Mia Mortensen

 

img_0196

‘Criade’ seng fra Auping – Styling og foto: Høeg+Møller

3 tips til et hyggeligt soveværelse
Artikel
3 tips til et hyggeligt soveværelse
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Auping - Ord og holdninger er mine egne.  Der findes ikke noget hyggeligere i denne tid end at krybe under dynen i et læ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lotte
  december 2, 2016 at 07:23

  Hvad hedder farven på malingen i dit soveværelse?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 4, 2016 at 19:24

   Hej Lotte

   Væggen er malet med ‘Elegant maling fra Beckers: 1515-Y80R
   Den er så smuk!

   Kh. Malene

 • Reply
  Anja
  december 3, 2016 at 19:47

  Hej, jeg er så glad for at jeg er begyndt at følge din blog, der er så mange fine idéer. Jeg er blevet helt syg efter en Auping seng efter at have set billedet her; er din den farve der hedder Skin? Og er den pengene værd (helt billig er den jo ikke…) ?
  Bedste hilsner Anja

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 4, 2016 at 19:29

   Hej Anja

   Det kan jeg godt forstå det er også en fantastisk smuk seng. Jeg har jo valgt at få betrukket mit hovedgærde, og det var en lidt svær beslutning fordi den også er så flot uden – så der kan man jo spare lidt. Selve sengens farve hedder SKIN ganske rigtig, jeg mener at farven på tekstilen hedder Dusty Rose:-) Om den er pengene værd? – JA!!! jeg elsker den seng, jeg har aldrig sovet så godt g jeg skiller mig aldrig af med den, det er nok den bedste investering ever <3

   Og Anja, tak fordi du følger med, hvor er jeg glad for at du opdagede bloggen og kan lide hvad du ser, håber du hænger ved i mange år.

   Glædelig jul.

   Kærligst Malene

Leave a Reply