DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

I can Believe I can Fly – Dagens poster

Dagens plakat er designet af danske Marianne Doherty  som er freelance grafisk designer og indehaver af webshoppen “Going Danish”. Mariannes univers er lige efter min smag! Skævt og humoristisk, grafisk og stilrent farvevalg. Jeg er vild med det!

Hvad synes du?

 

Today’s poster is designed by Danish Marianne Doherty she’s a freelance graphic designer and owner of the webshop “Going Danish”. Marianne universe is just my taste! Quirky and humorous, graphic and stylish color choices. I love it!
What do you think?

Artikel
I can Believe I can Fly – Dagens poster
Beskrivelse
Dagens plakat er designet af danske Marianne Doherty  som er freelance grafisk designer og indehaver af webshoppen "Going Danish". Mariannes univers er lige efter min smag! Skævt og humoristisk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply