DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Art N Print – Dagens Poster

Kender du bloggen Bungalow5? Det gør du helt garanteret, det er Danmarks største boligblog.

Bungalow5 var den første boligblog, jeg begyndte at følge og læse jævnligt. Det var også Bungalow5 jeg lærte af da jeg selv begyndte at blogge, og selvom vi er meget forskellige, har vi passionen for design, interiør og rum til fælles.

Bungalow5 består af Allan, Tine og Hulda, tre forskellige personligheder, som hver dag leverer indlæg om design, interiør og indretning. Bungalow5 tog i går skridtet videre og udgav hver især deres eget print, et print som kan købes hos Fro und Frau 

Jeg vil gerne bakke op og rose de tre dygtige bloggere for deres flotte print. Derfor giver jeg scenen til Bungalow5 i dag, og Dagens Poster bliver til hele 3 stk. jeg kunne ikke vælge!

Art N Print - Dagens Poster Art N Print - Dagens Poster Art N Print - Dagens Poster

Bungalow5 was the first interior design blog I began to follow and read regularly. It was also Bungalow5 I learned from when I started blogging, and even though we are very different, we have a passion for design, interiors and space in common.

Bungalow5 is composed by Allan, Tine and Hulda, three different personalities, which every day delivers post about design, interiors and furnishings. Yesterday Bungalow5 released their own prints, art prints that are available from Fro und Frau 

I would like to support and commend the three talented bloggers for their fine art print. Therefore, I give the stage to Bungalow5 today, and Today’s poster is the entire 3 pieces. I couldn’t choose!

Art N Print – Dagens Poster
Artikel
Art N Print – Dagens Poster
Beskrivelse
Kender du bloggen Bungalow5? Det gør du helt garanteret, det er Danmarks største boligblog. Bungalow5 var den første boligblog, jeg begyndte at følge og læse
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply