RUM OG INDRETNING

Tisvilde – Limited tapetkollektion fra Retro Villa

Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa

Jeg er ret vild med Mette Helena, indehaver af Retro Villa – Hun er utrolig dygtig, bramfri, siger tingene lige ud, sjov, skøn og virkelig helt igennem sød. Du har helt sikkert set hende i Go’morgen Danmark, Loppedelux eller Nybyggerne på TV2? Jeg kan love dig, at lige så levende du finder hende i TV, lige så levende og sød er hun i virkeligheden.

Mette Helena har en stor kærlighed til tapeter – særligt vintagetapeter, og det var sådan hendes butik Retro Villa i sin tid startede. Mette Helena købte et helt restparti vintagetapeter fra en fabrik i England (tror jeg nok) som skulle lukke. Hun sælger stadig masser af de smukke tapeter, men også en masse andet lækkert til boligen, både loppefund, kunst, keramik og lækkert design.

Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa

Hun præsenterer lige nu en limited kollektion af originale vintagetapeter, som alle har det til fælles, at de er særligt udvalgt af Mette Helena som værende essensen af sommer i sommerhus. De summer af strandhuse, lange lune sommeraftener, solbrune tæer og vilde skovbær. Tapeterne i blågrønne striber og småblomstrede mønstre leder tankerne hen på kyststrækninger, Sankt Hansbål og hjemmelavet hyldeblomstsaft. ’Tisvilde’ tapeterne er oplagte i sommerhuse, hytter og kolonihaver, men de kan også give sommerstemning i din egen bolig hele året rundt.

Selv siger hun om kollektionen:

”Som stylist besøger jeg hver sommer de mest inspirerende og personlige sommerhuse og kolonihaver, når jeg laver indretningsartikler. Jeg har sammensat en kollektion af originale vintage tapeter, der indfanger den særlige stemning, jeg forbinder med Tisvilde – i dén nostalgiske og sødmefyldte stil, jeg selv kunne ønske mig, hvis jeg var så heldig at eje et hyggeligt sommerhus.”

Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa  Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa

Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa

 

Info:
’Tisvilde’ kollektionen består af 6 særligt udvalgte originale vintage tapeter. Tapeterne fås kun i et begrænset antal ruller, da tapeterne ikke længere er i produktion.

Tisvilde tapeterne koster 500,- pr. rulle med 10 meter og fås kun i Retro Villa, Naboløs 1, 1206 København K, 33154058, www.retrovilla.dk

Tisvilde - Limited tapetkollektion fra Retro Villa

Tisvilde – Limited tapetkollektion fra Retro Villa
Artikel
Tisvilde – Limited tapetkollektion fra Retro Villa
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply