INTERIØR

Once in a life time opportunity – Grib den her!

YOGA-UDDANNELSE PÅ 7 DAGE

Hvad med at bruge påsken på at tage en yin-yoga uddannelse online? eller bare et online Yin-yoga retreat i 7 dage?

Måske er du en af dem, der er blevet fyret i denne her gigantiske krise? Måske er du ufrivilligt sat ned i tid og løn, eller måske har denne stil-stand i vores samfund skabt en frygt omkring, hvor sårbare vi egentlig er, særligt i forhold til vores økonomi.
Måske har du bare brug for at finde din indre ro, komme til kræfter og komme ned i din krop? Det kan du også bruge uddannelsen på. Du kan bruge denne uddannelse på dig selv, for at skabe et langt dejligere liv, ELLER du kan gøre det til side-erhverv og tjene lidt ekstra ved siden af dit job ved selv at undervise. Du kan jo også springe helt ud i det, og gøre det til din levevej. Du kan åbne eget studie, du kan lave personlig yogatræning for dine kunder eller du kan tilbyde firma-yin-yoga – det er altså blevet ret populært, vi havde det i en lang periode på mit arbejde hver mandag morgen, det var det bedste!

Billede lånt af The Organic Copany

DET HER ER ALLETIDERS MULIGHED – OG DET ER PERFEKT TIMING!

Jeg har fået muligheden for at tilbyde dig en online yin-yogauddannelse sammen med Dalgas Yoga her på Frederiksberg. Uddannelsen løber over påsken, fra onsdag til mandag, herefter er der teori, som du skal læse op på og så mødes man igen online til den sidste undervisningsdag den 18/4. Alle dage fra kl. 13.00-19.00. Der vil også være en fysisk mødedag med alle deltagere, når den slags er tilladt igen. Du bliver undervist af en af de absolut bedste lærer; canadiske Angela Jervis-Read, som har praktiseret Yin Yoga siden 1998. Læs mere om hende her
Uddannelsen bliver certificeret, så du kan tillade at kalde dig Yin-yoga lære.
Uddannelsen koster 9.500 kr. MEN du får 1.500 kr. rabat fordi du er læser hos mig <3 er det ikke FANTAASTISK?
Jeg gentager: 7 dages skøn undervisning som kun, KUN gør dig godt mentalt og fysisk og giver dig mulighed for at starte egen business bagefter, eller bare gør dig til en langt bedre udgave af dig selv mentalt og fysisk, for kun 8.000 kr. Alternativt kan du også forsætte med at vente på genåbning af Danmark, men det er da kedeligt ikk?

Yin Yoga

Angela Jervis-Read,

Jeg elsker at dyrke yoga, og min favorit yoga er Yin-yoga. For mig er det en total afkobling, det er reflekterende, afstressende, det er hårdt på den gode måde, det virker utrolig beroligende, fordi det er mildt og smukt, og jeg kommer helt ned i gear og ned i mig selv. Yin Yoga er smidighed, udholdenhed, indre og ydre styrke, og så har det en meditativ effekt på samme tid.

Jeg tænker, at vi alle er ret trætte af at være indespærret og bare vente, så hvorfor ikke dygtiggøre os imens vi venter? Tænkt hvor fantastisk det kunne være at stå med en ny uddannelse, når vi bliver lukket ud i landet igen! Måske skal du ikke brug den på andre, måske griber du bare denne mulighed som var det et yoga-retreat! Lige meget hvad du vælger, så får du brugt denne ventetid på det mest fornuftige du overhovedet kan bruge den på – nemlig dig selv <3 Det er total WIN WIN.

Hvis du interesserer dig for yoga, din krop og dit sind, så er dette en helt unik mulighed, som jeg er så glad for at få love at give til dig <3

Læs alt om uddannelsen her
Tilmeld dig her: dalgasyoga.dk@gmail.com
Når du tilmelder dig, så skriv at du tilmelder dig via Boligcious, så vil du få rabatten på 1.500 kr.

Billede lånt af The Organic Company

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply