RUM OG INDRETNING UDENDØRS

Sådan skaber du et skønt uderum!

reklame

SKAB ET SKØNT UDERUM

_

 

For vores vedkommende, så står den på rigtig megt hjemme-ferie denne sommer. Vi har heldigvis en uge i sommerhus, men ellers skal vi altså finde ferie-følelsen frem hjemme på matriklen. Det kan saft suse være svært, når man har i forvejen har været ret så ‘indespærret’ hele foråret pga. Corona – vi er nok ikke de eneste med denne udfordring. Det er altså lidt af en tryllekunst at finde JA-hatten frem og finde inspiration i de omgivelser som man har set lige lovlig meget på de sidste mange måneder ikke sandt?

Men det kan lade sig gøre, og jeg synes faktisk, at jeg har formået at skabe et udendørsmiljø for os her hjemme, der oser af sommerhus og afslapning.  Jeg solgte min lounge fra Skagerak for en måned siden, da den ikke levede op til det den skulle kunne i forhold til de tanker, jeg havde om vores lille perle af et uderum. Jeg har nu erhvervet en skøn sofa og stol fra Sika Design (læs her – god info om den gode investering i havemøbler, please drop bambussen du vil fortryde det… læs her).

Vi har rykket rundt på planter, købt nyt og tænkt meget over hvordan vi på få kvadratmeter både kan have ‘stue-afdeling’, ‘spisestue’ og grill-køkken på terrassen. Det er faktisk lykkes super godt. Med de nye møbler kom vi langt, men vi manglede stadig det der der lige gav prikken over i’et i forhold til den rette sommerhus-stemning. Jeg har derfor lagt et skønt kelimgulvtæppe på terrassegulvet og kelim puder i sofaen – begge fra skønne Brandts Indoor som jeg faktisk altid sværger til, når det gælder indkøb af Kelim. Jeg ved nemlig, at så er forhold, kvalitet og produkt helt som det skal være. Brandts Kelim tæpper og puder er nøje udvalgt i Tyrkiet af ejeren: Sara, og hun har så mange års erfaring med at skelne mellem skidt og kanel, og så har hun et godt øje for design og æstetik. Sara har været i gamet i årevis, og det er betryggende at vide. Tæpperne er i øvrigt vintage… skønt ikk? Kelim kan i min verden noget, når det gælder at skabe sommerhus stemning. Jeg har været vant til det i de sommerhuse jeg har boet i som barn og ung, og jeg ved med sikkerhed, at når vi køber sommerhus så skal der kelim til. Derfor gav det mening at bringe kelim ud på vares terrasse, når nu jeg ville skabe den her sommerhus-stemning.

Sika Designs møbler bringer virkelig også sommerhus- og udenlandsstemningen frem på terrassen, det gør deres møbler bare alle steder, om det er på badehotellet, det gamle klassiske sort/hvids sommerhus i Rørvig, terrassen i Italien eller foran bungalowen på Bali, så kan de her møbler bare noget. Sika Design producerer under ordentlige forhold på egne fabrikker, de har deres egen systue i Danmark og så er deres møbler holdbare i årevis. Den bedste investering, det kan jeg garantere!

Som du kan se, så skal der ikke så meget til vel? Og det er da blevet super godt ikke? Vi synes at terassen er blevet indbydende til at dase, hygge, spille kort, sove til middag, spise, hygge, høre musik, podcast, læse bøger, hænge ud, drikke vino, drikke kaffe og bare være, alene og sammen <3 

Jeg tænker, at vi en aften rykke sofaen med front mod den hvide væg ved siden af døren og sætter projektoren op og ser film på væggen en lun sommeraften. Nu skal vi så bare lige have den der sommer til at ankomme sådan rigtig, det tegner godt lige nu, krydser fingre for at det varer ved for os alle sammen <3

Her kommer en håndfuld stemningsbilleder fra vores terrasse, synes du ikke det er lykkes meget godt at bringe en varm og hyggelig sommerhus-stemning ind i midt i byen? 

Produktinfo:

Sofa, hynder, og stol fra Sika Design
Gulvtæppe fra Brandts Indoor
Hurricane lampe på batteri: Boshop.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply