Soveværelse (Bedroom)

Soveværelses inspiration – Lys vs. Mørk

INDRETNING:
S O V E V Æ R E L S E S

Tænk hvis man sådan helt overskudsagtigt var typen der malede soveværelse to gang årligt, altså skabte et sommer-soveværelse og et vinter-soveværelse. Det tænkte jeg da jeg så disse to soveværelser, fordi de begge tiltaler mig helt enormt. Det lyse feminine soveværelse taler til pigen i mig. Det er lyst, friskt og delikat … –lige til at spise! Det mørke taler til hygge-genet i mig, for jeg har det vildeste hygge-gen, og jeg får sådan lyst til at putte mig i det mørke rum med gode bøger, kæresten og gode film, sådan en hel dag i sengen!

 

DELIKAT OG FEMININT

Det her rum er virkelig duften af forår og begejstringen over at sommeren er på vej. Jeg forestiller mig at lagn og sengetøj er helt sprødt, at det knitre, når man bevæger sig i det og at det dufter af sommer, fordi det har hængt til tørre i haven hele dagen. Lyset i rummet får fuldt spil på de lyse vægge og giver en fantastisk stemning.

 

HULEBYGGERI

Jeg er vild med farven på væggen her, den omfavner rummet og lokker med varme og hygge. Selvom rummet sikkert føles mindre af den mørke farve, gør det ikke noget, får her er ro og stemning. Her kan man slappe helt af og lade tiden gå i stå. Jeg tænker, at den her blå farve er langt mere tiltalende end at gå ud en kold januardag hvor alt er farveløst tone-i-tone. Her er et soveværelse, jeg får lyst til at være i om vinteren og gå tideligt i seng med en god bog eller Netflix.

 

Billederne er fra Ikeas blog Livet Hemma. Hvis du vil vide mere om produkter kan du finde info vedr. det blå værelse her og det lyserøde her

 

Styling: Anna Lenskog Belfrage – Fotograf: Ragnar Ómarsson

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    september 12, 2018 at 17:43

    Jer er helt vildt med farverne, hold nu op hvor er det nogle fine rum! 🙂

Leave a Reply