Belysning (Lighting) Ceramics INTERIØR Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING Stilleben og andre lækkerier Stue (Livingroom)

Indret med en skala der er inspireret af sten og sand

Jeg får altid lyst til at indrette mig ret neutralt, når julen nærmer sig. Dels fordi julens farver godt må fylde, og fordi det godt kan blive for meget hjemme hos mig, da jeg i forvejen er glad for farver. Skulle jeg skrue ned for farverne og lade en sartere skala tage over, ville farver inspireret af sten og sand være kærkommen, og disse lækre ting være på ønskesedlen.

Gråt interiør - Grey Interior

Uh la la lågkrukke fra den danske keramiker Julie Bonde. Kan godt lide den runde form, som krukkerne har og ikke mindst de farver og overflader, hun har på sine ting. Denne prikkede version er lavet specielt til Stilleben, som sælger den lige her

Summer Skål fra Studio Arhøj, en hånddrejet skål i forskellige typer ler og dyppet i flere lag glasurer. Formen er inspireret af klassiske japanske skåle med en åben form som lader maden afkøle. Brug den til snacks eller evt. børnenes samling af kastanjer. Denne grå Man G(ray) er ret lækker. Køb den her

Stålskål Har en kærlighed til japansk æstetik, og med denne enkle og smukke stålskål fra japanske Syuro, kan man tilføre elegant japansk stemning. Den er ret smuk. Køb her

Royal Velvet velour pude fra FUSS’ nye kollektion. En enkel og elegant pude, som du evt. kan sætte sammen med en mønstret og skabe dit eget personlige pudelook. Indbydende luksus. Køb her

Flagestage Jeg har nu gang i mine lysestager hver aften, elsker den hygge, det skaber. Jeanette Hiiri laver de fineste lysestager af tynde tynde bølgende lameller af porcelæn – lysestagen skal derfor behandles med forsigtighed. Flagestagerne laver det smukkeste skær fra fyrfadslyset, når det bølger gennem det smukke håndmodellerede porcelæn. Du kan købe Jeanettes keramik i hendes værksted på Vesterbrogade 107B, 1620 København V, og Unika-k sælger Flagestagen i hvid og blågrå her

Core Vase af den japanske London-baserede keramiker Mizuyo Yamashita – endnu et bud på strejf af Japan til dit hjem. Denne lille vase er perfekt til et par små blomster, håndplukket af dig selv eller dine børn. Køb den her

Stool Denne fine enkle stol fra Kristina Dam kan både bruges som skammel eller et lille bord. Den kan samles uden brug af værktøj, og er derfor et nemt møbel at pakke væk og frem. Smart. Den findes i en større udgave The Table, og udover denne i grå olieret birketræ findes den også i eg og sort. Er vild med hendes grafiske og skulpturelle design. Du kan købe Stool her

Art of Simplicity Armbånd i tynd sølv tråd formet som et lotus blad, designet af Tina Hjelm. Smykket er smukt og elegant med sin lette enkelhed – et skulpturelt smykke at have liggende fremme, når man ikke bruger det. Jeg har nogle af Tinas smykker, og jeg kan godt den personlighed, de har, og som de giver videre til mig. Kan købes her

Little Helper designet af Sirid Mørk. Den grå lille lækker taske er af silkeblød gennemfarvet kalveskind i top klasse. Den er ret enkel med sin elastik i toppen og magnetlås som lukning. Fås i tre størrelser, denne er B: 30 cm x H: 18 cm. Little Helper kan monteres med et klik i taksen Big & Spacious Helper, som har små karabinhager til formålet i åbningen. Så slipper man for at skulle tømme Little Helper, hvis man har brug for lidt mere rummelighed. Har selv sådan en taske, og det er mit kæreste eje. Findes også i sort og navy. Køb den her

Leather Hutch Skænk beklædt med læder – den er så SMUK – og alt for dyr. Det er luksus, designet af Tyler Hays, som er grundlæggeren bag det amerikanske møbelfirma BDDW. Se mere her

Ireland – en helt ny lampe af spanske Stone Designs for B.lux. Den er håndlavet af keramik i toner, der er inspireret af jord, sten og sand, og overfladen har en lækker mat finish. Det interessante ved lampen er dog, at den består af tre uafhængige lampeskærme, som hver især er udstyret med deres egen lyskilde, og kan indstilles, som du ønsker det. En anderledes lampe, hvor du kan sætte dit præg mere eller mindre til en dekonstrueret lampeskærm. Se mere her

Wooden Sphere består af to drejede træskåle, som tilsammen laver en perfekt cirkel og en lukket sfære. Du kan bruge dem hver for sig, eller sætte dem sammen til en lukket opbevaring. Skulpturelt og funktionelt fra Kristina Dam. Findes i tre farver. Køb dem her

Union Smuk cover på det japanske magasin Union. Billedet er skudt af Lena. C Emery. Magasinet er fyldt med lækre fotos onkring mode, stil samt spændende interviews og meget mere. En smuk tablebook. Kan købes her

Bowl No. 10 er del af serie af skåle med japansk æstetik og dansk funktionalitet. Skålen er fra skabt af Rebecca Uth, som er personen bag Ro. Skålene Bowl er støbt i hånden i stentøj og glaseret med ‘levende’ glasurer. Disse Bowl’s er en nordisk ramme om fx krydderier, dips, snacks, salater, frugt og diverse tilbehør. Kan rigtig godt lide den bløde trekantede form, og den står så rå og lækker i farven Ash Grey. Findes også med andre farver glasur og i fem størrelser. Køb Bowl No. 10 her

– og afslutningsvis, alt hvad man behøver er
at gå ud i naturen og tage dens farver ind,
som her en gråtonet himmel, havet og en klippeø.

PLAKAT AF ØEN NÓLSOY PÅ FÆRØERNE - Foto Factory

Plakaten Ø fra Foto Factory.
Et stemningsfuldt foto af den færøske ø Nólsoy
– det må være den skønneste luksus med denne udsigt.
Plakaten Ø kan købes her

“Sometimes less is more”

Indret med en skala der er inspireret af sten og sand
Artikel
Indret med en skala der er inspireret af sten og sand
Beskrivelse
Jeg får altid lyst til at indrette mig ret neutralt, når julen nærmer sig. Dels fordi julens farver godt må fylde, og fordi det godt kan blive
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply