Belysning (Lighting)

Lampen der er en asymmetrisk hængende skulptur

ML01 er en serie af handcut dansk designlamper, der inviterer iagttageren til at udforske sin form. Lamperne er fremstillet i de lækreste naturmaterialer. De er bygget op som en assymetrisk spiral, der holdes sammen af to pinde. De er en skøn forening, et tidløs look og enkelhed, som vi her på redaktionen tror på kunne gå hen og blive en møbelklassiker.

Lampen der er en asymmetrisk hængende skulptur

Bag lampen ML01 står den talentfulde designer Kristoffer Munk, der har sit eget designerfirma moijn moijn. Kristoffer har studeret Arkitektur og Design på Aalborg Universitet, og taget en master i Industriel Design. Projektet har ligget i skrivebordsskuffen i godt 10 år, og da tiden var inde til at realisere det, ramte han lige ind i efterspørgslen efter skandinavisk design med fokus på miljø, materialer og æstetik.

Lampeserien er et miljøbevidst design. Den er designet til brug af LED pærer for at hjælpe med at reducere energiforbruget rundt omkring i de danske hjem.

Kristoffer håndskærer alle lamper selv i sit værksted i København, og hver lampe bliver fint pakket sammen i et paprør. Den er lige til at samle selv – fra et fladt materiale forvandler den sig til en asymmetrisk hængende skulptur.

ML01 lamperne findes i to størrelser. De fås i plastik, kork, uldfilt og læder med enten bøgetræspinde eller messingstænger. Egentlig ret utraditionelle materialer til en lampeskærm, men resultatet er elegant!

Her kan du se nogle af variationerne:

Lampen der er en asymmetrisk hængende skulptur

Du kan købe lamperne lige her.

Malene prøver pt. en af lamperne i sit hjem, jeg tror personligt, hun ender med at købe den. Se den på hendes instagram-profil.

 

 

Lampen der er en asymmetrisk hængende skulptur
Artikel
Lampen der er en asymmetrisk hængende skulptur
Beskrivelse
ML01 er en serie af handcut dansk designlamper, der inviterer iagttageren til at udforske sin form. Lamperne er fremstillet i de lækreste naturmaterialer. De er bygget op som en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply