Produkt og design (Interior design)

Dansk kunsthåndværk på Frue Plads

Gæsteblogindlæg af Rikke Liva Hyllested
(designteknolog og smykkedesigner for Møller & Marienhof)

Den 16.-18. august bugner Frue Plads i centrum af København med lækkerier fra 142 danske kunsthåndværkere. En smuk og inspirerende blanding af tekstil, keramik, glas og smykker. Boligscious har taget turen rundt mellem alle boderne og spottet fede og humoristiske ’must haves’ til hjemmet anno 2012.

Klik på billedet for at få alle detaljerne med

Dansk kunsthåndværk på Frue Plads

Hvorfor ikke pryde væggen med en ”vægkop”, et nyt bud på den klassiske vægplatte (1) fra keramikerduoen Claydies, eller en grafisk smuk pude syet af s-formede stykker vævet uld. Vi kender også Claydies fra den grønne græsvase fra Normann Copenhagen, der efterhånden er fast inventar i et hvert stilbevidst hjem. Eller hvad med en ”keramisk roadmovie” (2), som Tina Marie Bentzen kalder sine smukke vægophæng tegnet ud fra egne fotos. Ægteparret mødte hun tilfældigt på en campingplads i Sverige. Lars Rank byder ind med humoristiske budskaber på lysestager og fade (3), der gør det lidt sjovere at spise op og får dine gæster til at grine i skægget. Hvis du er vild med grafiske mønstre og stærke farver peger Boligscious på LykkeBang, der bl.a. levererer håndtrykte puder, skærebrætter og thevarmere (4). Du kan også kaste dig ud i en fræk vase fra Cirkus Clay (5), hvis du altså kan vælge mellem de mange motiver som pinup-piger, fugle eller dødningehoveder med et splash af maling. Der gemmer sig masser af godter på pladsen, så und dig selv at nyde lørdagssolen i højt shoppinghumør…og så kan man også lige nappe en kaffe to go eller en smoothie undervejs!

English:

Danish craft at Frue Plads

On the 16-18th of August Frue Plads in the center of Copenhagen is filled with delicacies from 142 Danish craftsmen. A beautiful and inspiring mix of textiles, ceramics, glass and jewelry. Boligscious has toured between all the stalls and spotted cool and humorous ‘must haves’ for the home in 2012.

Why not adorn the wall with a “wall cup”, a new take on the classic wall platter (1) from the pottery duo Claydies, or a beautiful graphic pillow made ​​of s-shaped pieces of woven wool. We also know Claydies from their green grass vase from Normann Copenhagen, which by now is a fixture in every stylish household. Or what about a “ceramic road movie” (2), as Tina Marie Bentzen calls her beautiful wall pieces handdrawn from her own photos. The couple she met by chance at a campsite in Sweden. Lars Rank chips in with humorous messages on candlesticks and bowls (3), which makes it more fun to eat up and makes your guests chuckle. If you love graphic patterns and bright colors Boligscious reccomends LykkeBang, who among other things, delieveres hand-printed pillows, cutting boards and tea warmers (4). You can also indulge in a brazen vase from Circus Clay (5), provided that you can choose from the many designs which include pinup girls, birds or skulls with a splash of paint. A lot of goodies are hiding lots of goodieson the market site. So do yourself a favour and enjoy your Saturday in the sun shopping…and while you’re at it you can also  grab a coffee to go or a smoothie on the way!

Dansk kunsthåndværk på Frue Plads
Artikel
Dansk kunsthåndværk på Frue Plads
Beskrivelse
Gæsteblogindlæg af Rikke Liva Hyllested (designteknolog og smykkedesigner for Møller & Marienhof) Den 16.-18. august bugner Frue Plads i centrum af København med lækkerier
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply