Produkt og design (Interior design) Uncategorized

To die for: 3 lækre Lounge Chairs

Den der Lounge Chair… altså begrebet lounge Chair er blevet nærmest et must i boligen. Det er da ikke mange år siden, at begrebet/møblet hørte til i en hotellobby eller en lækker ventesal vel? Nu er det blevet et møbel som stille og roligt erstatter lænestolen, eller i hvert fald giver den skarp konkurrence. Jeg kan godt lide det… jeg kan godt lide den her type møbel og jeg synes vi har manglet det lidt. En lounge chair er nemlig ikke så bombastisk som en lænestol, den fylder ikke så meget, og den er ikke så tung at sætte sammen med sin sofa i en gruppe. Jeg hepper på Lounge stolen og er selv på udkig efter en lækker en og det kunne meget vel være en af disse ….

Du genkender sikkert Catch stolen designet af Jaime Hayon for &tradition ikk? Nu er Catch kommet som en lounge stol, og der er faktisk to varianter – Den ene ser du herover, dens stel er markant og støtter op langs ryggen, hvilket gør stolen lidt arkitektonisk og giver et frækt grafisk modspil til Catch’s bløde former og dejlige modtagelige favn.

Den anden variant har lette ben i metal, og det giver den bløde omfavnende stol lethed og visuelt mere luft. Meget fin produktudvikling og meget meget velkommen i min stue.

Spine hedder loungestolen herover og den er designet af Space Copenhagen. Jeg ELSKER (jamen det gør jeg virkelig) denne her model med den smukkeste grønne farve jeg længe har set…. og så i velour – Need I say more? Spine er fra Fredericia Furniture

Åhhh altså, så er der jo Ferdinand… Her har du bare det smukkeste håndværk! Designet ar Oeo Studio for Brdr. Krüger. Her er tale om en smuk stol, som vil bevare sin skønhed og være lige så lækker og relevant i boligen nu, som om 25 år… en sand ny-klassiker.

To die for: 3 lækre Lounge Chairs
Artikel
To die for: 3 lækre Lounge Chairs
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply