Badeværelset -(Bathrooms) Videoblog

Videoblog: Malene fortæller om ORAS

Indlægget er sponsoreret af Oras

uhhhh…. det er med sommerfugle i maven og krøllede tæer i skoene, at jeg for første gang nogensinde videoblogger her på Boligcious. Jeg har ville det SÅ længe! I to år har det stået på listen, men jeg har simpelthen ikke turde. I 4 år har jeg gemt mig bag skærmen. Du har fulgt mig, og føler du kender mig og du har kun set et par billeder af mig. Nu er jeg her så LIVE! Gisp! Dobbelt-GISP! Tag nu godt imod mig.

Indlægget her opstod fordi, jeg har lavet den her kampagne sammen med Oras. Det handler om miljøvenligt design, der er lækkert at se på og som samtidig gør verden lidt bedre at leve i.
Det tredje indlæg som Oras har bedt mig lave, skal handle om funktion og design, og her tænkte jeg: “hey, don’t tell them, show them!” -Og det har jeg så gjort i de to følgende videoer.

Indlægget er sponsoreret af Oras

Artikel
Videoblog: Malene fortæller om ORAS
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Oras uhhhh.... det er med sommerfugle i maven og krøllede tæer i skoene, at jeg for første gang nogensinde videoblogger her på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annesofie Kjeller Larsen
  december 11, 2015 at 12:22

  Super godt! Velkommen til VLOG 🙂 Det var en god start! Det ER meget grænseoverskridende, sådan følte jeg det også første gang og gør det stadig, da det endnu er meget nyt for mig det hele. Jeg glæder mig VILDT meget til at følge din videoblog og få et meget større visuelt udtryk, det blir fantastisk! Tillykke med det og held og lykke 🙂

  KH

  Annesofie

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 14, 2015 at 20:40

   åhhh hvor er du sød. TAAAAAK, jeg havde lyst til at gemme mig under sengen, da det var lagt ud:-)

Leave a Reply