Blog TAKE OVER INTERIØR

ARTTILES overtager bloggen og inviterer til samarbejde!

Jeg er vild med Trine og Anette fra ARTTILES, og derfor er jeg lykkelig for at de ville gæsteblogge for mig. Arttiles rammer mit univers spot on, original kunst med humor, skønhed og et skævt twist. I dag overtager de bloggen og inviterer dig til et spændende samarbejde.

Jeg overlader ordet til Trine og Anette, ARTTILES:

 

Vi vil så gerne arbejde sammen med dig!

Så fortæl os hvordan dit nye sofabord skal se ud….
Det er nemlig det vi kan….

Lave noget helt unikt og personligt som kun skal kunne findes hjemme hos dig… Kunst behøver ikke altid at hænge på væggen.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi de sidste par år løst køkkengåder, lavet skydedøre om til kunstværker og udsmykket en masse skønne og dejlige hjem.

Som det nyeste skud på stammen har vi kastet os over at “ARTTILES fortolke” det gamle kakkelbord… Der er frit valg på alle hylder når fliserne skal sammensættes, vi håndtrykker alle tiles selv, i vores studio på Vesterbro og tørrer også gerne malingen af hænderne, hvis du har brug for at blive holdt lidt i hånden og vejledt før den endelige beslutning.

 

ARTTILES overtager bloggen og inviterer til samarbejde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du allerede har investeret i dit drømmebord, skal du ikke blive ked…

Du tumler sikkert allerede med nye og spændende projekter – og vi vil altså gerne arbejde sammen med dig – så kig forbi vores firkantede univers på Oehlenschlægersgade 30, Kbh.V, imellem pensler, trykrammer og kreativt rod, står vi og fortæller vores egen og andres historier – skal vi også fortælle din?

ARTTILES overtager bloggen og inviterer til samarbejde!

THE WORLD IS SQUARE AFTER ALL.. – WWW.ARTTILES.dk
Kh
Trine & Anette

 

 

 

 

 

 

 

ARTTILES overtager bloggen og inviterer til samarbejde!
Artikel
ARTTILES overtager bloggen og inviterer til samarbejde!
Beskrivelse
Jeg er vild med Trine og Anette fra ARTTILES, og derfor er jeg lykkelig for at de ville gæsteblogge for mig. Arttiles rammer mit univers spot on, original kunst
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Julia Heath
    juli 20, 2013 at 17:27

    Jeg er vild med Trine og Anette fra ARTTILES, og derfor er jeg lykkelig for at de ville gæsteblogge for mig. Arttiles rammer mit univers spot on, original kunst med humor, skønhed og et skævt twist. I dag overtager de bloggen og inviterer dig til et spændende samarbejde.

Leave a Reply